Perehdytys ruokapalvelutyöntekijän työhön

Haku päättyy 30.4.2019

Etsitkö joustavaa päivätyötä ruokapalvelualalta, mutta sinulla ei ole alan koulutusta eikä riittävästi työkokemusta? Jos vastasit kysymyksiimme kyllä, perehdytys ruokapalvelutyöntekijän työhön voisi olla sinun juttusi!

Perehdytämme motivoituneita ja innostuneita työnhakijoita ruokapalvelutyöntekijän työhön koulujen ja päiväkotien keittiöissä. Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu keittiön avustavat tehtävät, esimerkiksi astiahuolto, salaatin valmistus sekä linjaston hoito. Perehdytys kestää 1–5 päivää ja sen ajankohta sovitaan perehdytykseen valitun työntekijän kanssa erikseen. Perehdytys järjestetään koulun tai päiväkodin keittiössä Espoossa tai Helsingissä.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren kautta koulujen ja päiväkotien keittiöihin. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7–16 väliselle ajalle. Suurin osa työsuhteista on 1-5 päivän pituisia, mutta myös pidempiä keikkoja on ajoittain tarjolla. Seuressa voit työskennellä joustavasti oman aikataulusi ja elämäntilanteesi mukaan. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen.

Toivomme sinulta:
– Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi kahvilasta tai pikaruokaravintolasta.
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
– Hyvää palveluasennetta ja halua olla aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen perehdytystä sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus.

Ruokapalvelutyöntekijän peruspalkka on 11,76 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään alta.
Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Hakuaika päättyy heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!