Päiväkotiapulainen – keikkatyötä päiväkotien puhtaanapitotehtävissä

Haku päättyy 30.4.2019

Puhdistuspalvelualan osaaja, me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua!

Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi saa parhaan palvelun ja että arki rullaa päiväkodeissa. Turvalliset ja puhtaat päiväkotitilat ovat tässä myös tärkeässä osassa. Haluaisitko sinä siivota päiväkoteja?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi eri kokoisissa päiväkodeissa Helsingissä. Työhösi kuuluu päiväkotitilojen siivous, kuten päivittäinen lattioiden ja vessojen puhdistus sekä ruokailun jälkeen pöytien ja tuolien pyyhintä. Lisäksi työtehtäviin kuuluu vaatehuoltoa. Työskentelet yleensä päiväkodin ainoana päiväkotiapulaisena, isommissa päiväkodeissa jaat työtehtävät kollegan kanssa.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Suurin osa työvuoroista on arkisin ja työvuorojen pituus vaihtelee pääosin 4-7 tunnin välillä.

Toivomme sinulta:
–Aikaisempaa kokemusta päiväkotien tai vastaavien tilojen itsenäisestä siivoamisesta.
–Että hallitset nykyaikaiset ylläpitosiivouksen menetelmät.
–Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
–Sinulla on hyvä palveluasenne ja haluat olla työyhteisössäsi aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.
–Kiinnostusta työskennellä ympäristössä, jossa on lapsia.

Päiväkotiapulaisen peruspalkka on 11,47 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään tästä alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Huomioithan, haastatteluun tarvitset mukaan passin tai henkilökortin.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!