Lastentarhanopettaja – keikkatyötä varhaiskasvatuksessa

Haku päättyy 21.4.2019

Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen tai tuleva ammattilainen!

Me Seuressa haemme joukkoomme keikkailevia lastentarhanopettajia työskentelemään pääkaupunkiseudun kaupunkien päiväkodeissa. Meille on tärkeää, että lapset saavat parasta mahdollista kasvatusta ja hoitoa sekä aitoja kohtaamisia vuoden jokaisena päivänä. Haluamme sinun pedagogisen ammattitaitosi meille turvaamaan laadukasta varhaiskasvatustyötä!

Keikkailevana lastentarhanopettajana pääset työskentelemään eri päiväkodeissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa kyseisenä päivänä on suurin tarve. Pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen kasvatus- ja hoitotyöhön. Samalla saat työskennellä monipuolisesti vaihtuvissa kasvatustiimeissä ja lapsiryhmissä.

Meillä voit työskennellä joustavasti valiten työvuoroja keikkatarjonnastamme. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme poimit helposti omaan aikatauluusi sopivat keikat. Keikkatyömahdollisuutesi monipuolistuvat, jos lastentarhanopettajan työn ohella keikkailet tarvittaessa myös lastenhoitajana.

Tilanteesi ja taustasi voivat olla vaihtelevia. Haluamme sinut joukkoomme, oletpa esimerkiksi uusia haasteita kaipaava alan konkari, innostunut alan opiskelija tai vastavalmistunut, lastentarhanopettajan työstäsi hoito- tai opintovapaalla oleva tai jo eläköitynyt varhaiskasvatuksen ammattilainen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on lastentarhanopettajan tutkinto tai sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 opintopistettä varhaiskasvatuksen opintoja. Voit myös olla alan opiskelija (kasvatustieteen kandidaatti/sosionomi)
– Sinulta löytyy vahva pedagoginen työote ja olet valmis ottamaan vastuun lapsiryhmän päivittäisien toiminnan toteutuksesta
– Olet elämänmyönteinen ja parhaimmillasi uusissa kohtaamisissa
– Työyhteisössäsi luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä keikkailevan lastentarhanopettajan työ pähkinänkuoressa:
– Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja/tai Vantaan kaupunkien päiväkodit
– Työ on joustavaa ja omiin aikatauluihin helposti sovitettavissa
– Käytössäsi on kätevä Keikkanetti-palvelu työvuorojen varaamiseen
– Työvuoroja varhaiskasvatuksessa on runsaasti ja ne tulevat usein tietoon samana aamuna.
– Työtä on arkipäivisin klo 8 ja 17 välillä. Työtä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina
– Pätevän lastentarhanopettajan tuntipalkka on 14,44 €, epäpätevän lastentarhanopettajan tuntipalkka on 13,50 €

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.