Lastenhoitaja – työllisty perehdytyksen kautta varahenkilöksi Vantaan kaupungin varhaiskasvatukseen kaudelle 2019-2020

Haku päättyy 28.5.2019

Hei!

Innostaako sinua ajatus työskentelystä lastenhoitajana päiväkodin lapsiryhmässä, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta? Me Seuressa rekrytoimme parhaillaan lastenhoitajan varahenkilöitä työskentelemään sovituissa päiväkodeissa Vantaalla lukuvuoden 2019-2020 ja nyt perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita työnhakijoita. Perehdytys järjestetään kesäkuun alussa viikolla 23.Tässä tilaisuutesi, saatamme etsiä juuri sinua!

Varahenkilönä työskentelet tietyllä varhaiskasvatusalueella Vantaalla (Hakunila-Tikkurila tai Korso-Koivukylä alueilla) ja kohdistat työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa on suurin tarve. Työsuhde alkaa elokuun puolivälissä ja jatkuu koko kauden 29.5.2020 saakka. Työskentelet joustavasti vaihtuvissa työkohteissa ja ryhmissä niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa. Työssä saat keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Pääset kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja kasvatustiimeissä.

Tilanteesi ja taustasi voivat olla vaihtelevia. Voit esimerkiksi olla välivuotta pitävä nuori tai uranvaihtoa suunnitteleva aikuinen, joka on haaveillut merkityksellisestä työstä varhaiskasvatuksessa. Perehdytys on kestoltaan neljä päivää. Siihen sisältyy kaksi teoriapäivää Seuren toimistolla sekä kaksi harjoittelupäivää perehdytyspäiväkodissa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se mitä etsimme:
– Sinulta löytyy muuntautumiskykyä ja osaat tarttua toimeen vaihtuvissa tilanteissa
– Sinussa on kykyä ja halua toimia turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
– Haluat kehittää taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset aina arvostavasti ja empaattisesti
– Toimit työyhteisön jäsenenä aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä lastenhoitajan varahenkilön perehdytys ja työsuhde pähkinänkuoressa:
– Perehdytys järjestetään viikolla 23 Seuren toimistolla ja sovitussa perehdytyspäiväkodissa
– Työsuhde alkaa elokuun puolivälissä ja jatkuu 29.5.2020 saakka.
– Kokopäivätyö 38,75t/vko.
– Työskentelyalueena on Vantaan varhaiskasvatusalue
– Epäpätevän lastenhoitajan palkka 2 035,63 € /kk + mahdolliset kokemuslisät
– Edellytämme hakijalta näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu)

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita perehdytykseen juuri sinut. Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 päiväkodeissa, sairaaloissa ja kouluissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.