Lastenhoitaja – työllisty perehdytyksen kautta Vantaan ja Espoon kaupungin varhaiskasvatukseen kaudelle 2019-2020

Haku päättyy 30.7.2019

Hei! Innostaako sinua ajatus työskentelystä lastenhoitajana tai avustajana päiväkodin lapsiryhmässä, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta?

Me Seuressa rekrytoimme parhaillaan lastenhoitajia ja avustajia työskentelemään päiväkodeissa Vantaalla ja Espoossa kaudella 2019-2020 ja perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita työnhakijoita. Tässä tilaisuutesi, saatamme etsiä juuri sinua!

Perehdytys järjestetään elokuun alussa viikolla 32. Perehdytys on kestoltaan neljä päivää. Siihen sisältyy kaksi teoriapäivää Seuren toimistolla sekä kaksi harjoittelupäivää perehdytyspäiväkodissa.

Tilanteesi ja taustasi voivat olla vaihtelevia. Voit esimerkiksi olla välivuotta pitävä nuori tai uranvaihtoa suunnitteleva aikuinen, joka on haaveillut merkityksellisestä työstä varhaiskasvatuksessa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se mitä toivomme sinulta:
– Voit sitoutua useamman kuukauden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen
– Sinulla kykyä ja halua toimia turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
– Haluat kehittää taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset aina arvostavasti ja empaattisesti
– Toimit työyhteisön jäsenenä aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä lastenhoitajan perehdytys ja työsuhde pähkinänkuoressa:
– Perehdytys järjestetään viikolla 32 Seuren toimistolla ja sovitussa perehdytyspäiväkodissa
– Onnistuneen perehdytyksen jälkeen työllistyt lastenhoitajaksi tai avustajaksi sovittuun päiväkotiin Espooseen tai Vantaalle.
– Työsyhteet alkavat elokuussa ja ovat kestoltaan useamman kuukauden mittaisia. Tehtävässä työskentelet maanantaista perjantaihin.
– Kokopäivätyö 38,75t/vko.
– Epäpätevän lastenhoitajan palkka 1 938,69 € /kk
– Edellytämme hakijalta näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu)

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita perehdytykseen juuri sinut. Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen,
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 päiväkodeissa, sairaaloissa ja kouluissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.