Lastenhoitaja – työllisty päiväkotiin perehdytyksen kautta

Haku päättyy 31.3.2019

Hei! Sykkiikö sydämesi lasten hyvinvoinnille? Innostaako sinua ajatus työskentelystä päiväkodin lapsiryhmässä, mutta sinulla ei ole alan koulutusta tai työkokemusta? Tässä tilaisuutesi, saatamme etsiä juuri sinua!

Me Seuressa perehdytämme tehtävästä kiinnostuneita työnhakijoita työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa. Aikaisempaa kokemusta sinulla ei tarvitse olla, pääasia, että palat halusta tehdä merkityksellistä työtä varhaiskasvatuksessa.

Perehdytyksiä järjestetään viikoilla 10, 11, 13, 14 ja 15. Perehdytys on kestoltaan neljä päivää ja siihen sisältyy kaksi lähiopetuspäivää Seuren toimistolla sekä kaksi harjoittelupäivää perehdytyspäiväkodissa.

Perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään pääkaupunkiseudun päiväkodeissa toiveesi mukaan. Keikkailevana lastenhoitajana työskentelet eri päiväkodeissa ja saat kohdistaa työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa on suurin tarve. Pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja ryhmissä, niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa.

Meillä saat työskennellä joustavasti valiten työvuoroja runsaasta tarjonnastamme. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme poimit helposti omaan aikatauluusi sopivat keikat. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan pidemmän työsuhteen, joten kerro toiveesi, niin me pyrimme toteuttamaan sen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Olet elämänmyönteinen ja parhaimmillasi uusissa kohtaamisissa
– Sinussa on kykyä ja halua toimia turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
– Haluat kehittää taitojasi lapsiryhmien ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Toimit työyhteisössäsi aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä keikkailevan lastenhoitajan työsuhde pähkinänkuoressa:
– Perehdytys järjestetään viikoilla 10, 11, 13, 14 ja 15 Seuren toimistolla ja sovitussa perehdytyspäiväkodissa
– Perehdytys on palkaton ja kestoltaan neljä päivää
– Onnistuneesti suoritetun perehdytyksen jälkeen työskentelet Helsingin, Espoon ja/tai Vantaan kaupunkien päiväkodeissa
– Epäpätevän lastenhoitajan palkka 12,14€/t

Hakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut perehdytykseen.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.