Lastenhoitaja – työllisty koko keväälle 2019 Helsingin kantakaupunkiin

Haku päättyy 16.12.2018

Hei!

Me täällä Seuressa haemme joukkoomme lastenhoitajia toimimaan kiertävinä varahenkilöinä Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksessa. Sykkiikö sydämesi lasten hyvinvoinnille, onko arvomaailmasi lapsilähtöinen? Olisitko juuri sinä etsimämme varhaiskasvatuksen osaaja, päiväkotiarjen sankari?

Kiertävänä varahenkilönä pääset työskentelemään sovitulla varhaiskasvatusalueella muutamissa päiväkodeissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa on suurin tarve. Työskentelyalueesi on joku näistä: Kallio, Ullanlinna, Vironniemi, Kampinmalmi, Lauttasaari tai Töölö. Työsuhde alkaa 7.1.2019 ja jatkuu koko kevätkauden. Tehtävässä työskentelet joustavasti vaihtuvissa työkohteissa ja ryhmissä niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa. Työssä pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja kasvatustiimeissä.

Tilanteesi ja taustasi voivat olla vaihtelevia. Arvostamme aikaisempaa alan kokemustasi ja koulutustasi. Voit olla esimerkiksi innostunut vastavalmistunut ja haluat työskennellä eri päiväkodeissa tai olet alan konkari ja kaipaat työhösi vaihtelua. Kiertävän varahenkilön tehtävässä katsomme eduksi myös muun aikaisemman päiväkotityötä tukevan kokemuksen.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Olet elämänmyönteinen ja parhaimmillasi uusissa kohtaamisissa
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia lapsiryhmissä turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä kiertävän varahenkilön työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde 7.1.19-29.5.19. Kokopäivätyö 38,75t/vko
– Työskentelyalueena Kallio, Ullanlinna, Vironniemi, Kampinmalmi, Lauttasaari tai Töölö
– Pätevä lastenhoitaja 2187,78€/kk, epäpätevä lastenhoitaja 1982,94€/kk + mahdolliset kokemuslisät
– Yli kolme kuukautta kestävissä työsuhteissa edellytämme hakijalta näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö lastenhoitaja varahenkilön tehtävään.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Päivittäin kaupunkilaisten arkea auttamassa työskentelee noin 1600 seurelaista. Seure – kun työllä on väliä.