Lastenhoitaja – keikkatyötä varhaiskasvatuksessa

Haku päättyy 21.4.2019

Hei! Sykkiikö sydämesi lasten hyvinvoinnille ja onko arvomaailmasi lapsilähtöinen? Olisitko juuri sinä etsimämme varhaiskasvatuksen osaaja, päiväkotiarjen sankari? Me Seuressa haemme joukkoomme keikkailevia lastenhoitajia työskentelemään Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien päiväkodeissa.

Keikkailevana lastenhoitajana pääset työskentelemään eri päiväkodeissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin lapsiryhmiin, joissa kyseisenä päivänä on suurin tarve. Pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja lapsiryhmissä, niin taaperoiden, leikki-ikäisten kuin esikoululaistenkin kanssa.

Meillä voit työskennellä joustavasti valiten työvuoroja runsaasta keikkatarjonnastamme. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme poimit kätevästi omaan aikatauluusi sopivat keikat.

Tilanteesi ja taustasi voivat olla vaihtelevia. Haluamme sinut joukkoomme, oletpa uusia haasteita kaipaava alan konkari, innokas vastavalmistunut tai opintojen ohella keikkaileva opiskelija. Katsomme myös eduksi muun aikaisemman, päiväkotityötä tukevan kokemuksen, joten haethan rohkeasti!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. lähihoitaja tai lastenohjaaja) tai työtä tukevaa aikaisempaa kokemusta
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia lapsiryhmissä turvallisena ja kasvatusvastuullisena aikuisena
– Olet elämänmyönteinen ja parhaimmillasi uusissa kohtaamisissa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä keikkailevan lastenhoitajan työ pähkinänkuoressa:
– Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja/tai Vantaan kaupunkien päiväkodit
– Työ on joustavaa ja omiin aikatauluihin helposti sovitettavissa
– Käytössäsi on kätevä Keikkanetti-palvelu työvuorojen varaamiseen
– Työvuoroja on runsaasti ja ne tulevat usein tietoon samana aamuna.
– Työtä on arkipäivisin klo 8 ja 17 välillä. Työtä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina
– Pätevän lastenhoitajan tuntipalkka on 13,39 €, epäpätev lastenhoitajan tuntipalkka on 12,14 €

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Tiesithän, että rekrytoimme keikkailevia lastenhoitajia läpi koululukuvuoden, joten täytäthän hakemuksen siinä vaiheessa, kun työskentelyn aloitus on sinulle ajankohtainen.

Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut lastenhoitajan keikkatyöhön.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.