Lastenhoitaja ja avustaja – määräaikaisia työsuhteita Espoossa ja Vantaalla

Haku päättyy 28.2.2019

Hei! Me Seuressa haemme joukkoomme lastenhoitajia ja avustajia määräaikaisiin kuukausipalkkaisiin työsuhteisiin kevätkaudelle 2019. Työssä pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; lapsiin ja lasten päivittäiseen hoito- ja kasvatustyöhön. Sykkiikö sydämesi lasten hyvinvoinnille, onko arvomaailmasi lapsilähtöinen? Olisitko juuri sinä etsimämme varhaiskasvatuksen osaaja?

Meillä on alkuvuoden aikana tarjolla runsaasti 2-4 kuukauden mittaisia avoimia lastenhoitajan ja avustajan paikkoja ja etsimme tehtäviin sopivia henkilöitä. Tehtävässä työskentelet yhdessä sovitussa päiväkodissa Espoossa tai Vantaalla ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Arvostamme aikaisempaa alan kokemusta ja koulutusta. Voit olla esimerkiksi innostunut vastavalmistunut tai alan konkari ja kaipaat työhösi vaihtelua. Katsomme eduksi myös muun aikaisemman päiväkotityötä tukevan kokemuksen. Olemme sinuun yhteydessä heti, jos meillä on juuri sinulle sopiva tehtävä tarjolla.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:

– Olet elämänmyönteinen ja parhaimmillasi vuorovaikutustilanteissa
– Olet halukas sitoutumaan lasten parissa työskentelyyn sovitussa päiväkodissa kevätlukukaudeksi
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia lapsiryhmissä turvallisena ja vastuullisena aikuisena
– Työyhteisön jäsenenä olet aktiivinen ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhde pähkinänkuoressa:
– Työsuhde on määräaikainen kevätkaudelle 2019 (helmi-toukokuu)
– Työskentelet Espoossa tai Vantaalla yhdessä sovitussa päiväkodissa
– Pätevä lastenhoitajan kuukausipalkka 2083,60€, epäpätevän lastenhoitajan kuukausipalkka 1888,51€ + mahdolliset palkanlisät
– Pätevän avustajan kuukausipalkka 1946,76€, epäpätevän avustajan kuukausipalkka 1809,24€ + mahdolliset palkanlisät
– Yli kolme kuukautta kestävissä työsuhteissa edellytämme hakijalta näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö. Huomioithan vielä että, olemme sinuun yhteydessä heti, jos meillä on juuri sinulle sopiva tehtävä tarjolla.

Jos sinua kiinnostaa keikkailla lastenhoitajana eri päiväkodeissa, niin voit lukea keikkailusta tarkemmin ja täyttää hakemuksen tästä: klikkaa tästä!

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.