Laitoshuoltaja – keikkatyötä terveysasemilla, palvelutaloissa ja sairaaloissa

Haku päättyy 30.8.2019

Osaava laitoshuoltaja, me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa parhaan palvelun. Terveysasemilla, sairaaloissa ja palvelutaloissa on tavoitteena korkea hygieniataso. Haluaisitko sinä siivota terveysasemia tai palvelutaloja? Onko sinulla aiempaa kokemusta laitoshuoltajan työstä sairaalaympäristössä?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi hoitoalan erilaisissa työkohteissa ja työympäristöissä ympäri pääkaupunkiseutua. Palvelutaloissa ja sairaaloissa siivouksen lisäksi tehtäviisi kuuluu yleensä myös ruokahuollon tehtäviä. Sairaaloissa työtehtäviin saattaa kuulua myös eritystilojen siivousta.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Suurin osa laitoshuoltajan työvuoroista on arkisin, mutta myös viikonloppuvuoroja on tarjolla.

Toivomme sinulta:
–Soveltuvaa alan työkokemusta palvelukeskusten, palvelutalojen, terveysasemien ym. terveydenhuollon kohteiden siivouksesta.
–Aikaisempaa, edellisten viiden vuoden aikana hankittua työkokemusta sairaalan osastojen laitoshuollosta tai laitoshuoltajan koulutusta, mikäli haet laitoshuoltajaksi sairaalaan.
–Kokemusta ruokahuollosta.
–Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa.
–Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
–Hygieniapassia, mutta se ei ole välttämätön.

Palkkaus:
–Laitoshuoltaja, terveysasemat, palvelutalot- ja keskukset: 11,55 €/t + mahdolliset kokemuslisät
–Laitoshuoltaja, sairaalat: 12,06 €/t + mahdolliset kokemuslisät

Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään alta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!