Lähihoitajia Vantaalle vanhustyöhön

Haku päättyy 30.6.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme vielä vanhustyön osaajia joukkoomme! Oletko lähihoitaja ja teet työtäsi lämpimällä sydämelläsi? Tule työskentelemään Seuren varahenkilöstöön ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Haluamme, että vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa ja huolenpitoa vuoden jokaisena päivänä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä ensisijaisesti tietyssä vanhustyön yksikössä Vantaalla vai haluatko kiertää eri palveluasumisen yksiköissä ja hoivakodeissa. Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde kestää ainakin 30.6.2019 asti. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Työn kesto: heti tai sopimuken mukaan – 30.6.2019 asti.
Työaika: 38,75 t/vk, 2-vuorotyö
Palkkaus: 30.06.2019 asti pätevä lähihoitaja 2530€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vanhustyöstä viimeisen viiden vuoden 
aikana
– Vastavalmistuneita lähihoitajia, joilla on harjoittelukokemusta vanhustyöstä viimeisen vuoden sisällä.

Onhan sinulla myös
– Lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Sote-ammattikortti
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Lähihoitajalla LOVe/LOP- verkkotentin suoritukset. Jos sinulla ei vielä ole niitä, voit suorittaa verkkokoulutuksen ja antaa näytöt heti työsuhteen alussa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!