Lähihoitajia Vantaalle vanhustyöhön

Haku päättyy 31.3.2019

Hei! Oletko vanhustyön osaaja ja teet työtäsi lämpimällä sydämelläsi? Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua! Tule työskentelemään Vantaalle vanhustyöhön ja samalla auttamaan Vantaan henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Haluamme, että vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa ja huolenpitoa vuoden jokaisena päivänä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä ensisijaisesti tietyssä vanhustyön yksikössä Vantaalla vai haluatko kiertää eri palveluasumisen yksiköissä ja hoivakodeissa vaihtaen työkohdetta jopa päivittäin. Seuressa saat tilaisuuden vaikuttaa myös työsuhteesi kestoon sekä tuntimäärään. Voit työskennellä 38,75 tuntia viikossa tai vaikkapa osa-aikaisesti maanantaista keskiviikkoon. Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde kestää ainakin 31.12.2019 asti. Voimme halutessasi räätälöidä sinulle lyhyemmän tai pidemmänkin työsuhteen joko määräaikaisena tai vakituisena. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin! 

Työn kesto: heti- 31.12.2019  tai vakituinen. Aloitus viim. 1.6.2019.
Työaika: 38,75 t/vk, 2-vuorotyö 
Palkkaus: 31.12.19 asti pätevä lähihoitaja 2500€/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme: 
– Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vanhustyöstä viimeisen viiden vuoden 
aikana
– Vastavalmistuneita lähihoitajia, joilla on harjoittelukokemusta vanhustyöstä viimeisen vuoden sisällä. 

Onhan sinulla myös 
– Lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet 
– Soten ammattikortti. Jos ei ole, saat hankittua sen maksuttomasti heti työsuhteen alussa. 
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
– Lähihoitajalla LOVe/LOP- verkkotentin suoritukset. Jos sinulla ei vielä ole niitä, voit suorittaa verkkokoulutuksen ja antaa näytöt heti työsuhteen alussa 
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa 

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen 
seurelaiset 

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti. 

Tutustu Seureen esittelyvideolla:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!