Lähihoitaja, Vantaan kotihoidon resurssipooli

Haku päättyy 9.6.2019

Hei! Haemme asiakkaallemme Vantaan kotihoidon resurssipoolin varahenkilöstöön lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Työnantajana toimii Vantaan kaupunki.

Varahenkilöt sijaistavat kotihoidon yksiköissä pääsääntöisesti äkillisissä poissaoloissa. Resurssipoolissa työskentelee 19 varahenkilöä, seitsemän töidenjakajaa ja neljä yötyöntekijää.

Resurssipoolin toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tikkurilassa, Kielotie 25. Varahenkilöstön työntekijät tulevat aamulla toimistolle, mistä lähdetään työpisteisiin tai sijoittelu tehdään jo edellisenä päivänä, jolloin työntekijä voi mennä suoraan aamulla kotoaan työpisteeseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja tutustut Vantaan kotihoidon alueisiin toisen hoitajan matkassa. Ajokortti ja ajotaito ovat työssä ehdottomia edellytyksiä, sillä resurssipoolin eli kotihoidon varahenkilöstön työaluetta on koko Vantaa.

Lähihoitajan työtehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Perushoidon lisäksi työssä tehdään myös sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten esimerkiksi lääkehoitoa ja haavanhoitoa. Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Työssä on mahdollisuus opetella kotihoidon töidenjakoa sekä mahdollisuus sijaistaa töidenjakajaa vuosilomien aikana. Työ on monipuolista ja itsenäistä. Työ on kaksivuorotyötä. Työajat ovat ma-su klo 7-22 välisenä aikana.

Tarjoamme monipuolisen ja positiivisesti haastavan työn koko Vantaan alueen kotihoidon toimintayksiköissä. Resurssipoolissa saat tueksesi mukavat työkaverit ja kunnollisen perehdytyksen varahenkilöstön työhön.

Työn kesto: vakinainen alkaen heti/sopimuksen mukaan
Työaika: Jaksotyöaika (116,75 t/jakso)
Pätevän palkka: 2197,94 €/kk
Osoite: Kielotie 25, 01300 Vantaa

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä, se mitä etsimme:

– Pätevää lähihoitajaa, jolla on Valviran myöntämät ammattioikeudet  ja mielellään vähintään vuoden työkokemus kotihoidosta.
– Sinulla on positiivinen asenne hoitotyöhön ja innostus vanhustyötä kohtaan.
– Haluat kehittää työtäsi ja kehittyä lähihoitajan ammatissa.

Onhan sinulla myös:
– Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito
– LOVe/LOP- pohjainen lääkehoitolupa tai valmius lääkehoitoluvan suorittamiseen koeajalla
– Ajokortti ja oma auto

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 9.6.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen seurelaiset