Kuukausipalkkainen työ kiertävänä lähihoitajana Helsingin kotihoidossa ja vanhustyön kohteissa

Haku päättyy 30.8.2019

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että kotihoidon ja vanhustyön asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla vastavalmistunut lähihoitaja tai alan konkari, haluamme sinut joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä!

Seuren varahenkilöstössä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa siten, että työtä tehdään vaihtelevasti eri työkohteissa. Tässä työssä voit valita vuoroja joko pelkästään kotihoidosta tai kotihoidosta ja vanhustyön kohteista kuten palvelutaloista. Voit valita millä Helsingin alueella haluat ensisijaisesti työskennellä ja saat myös itse valita kulloisenkin työkohteen. Työtä tehdään ma-pe yhdessä tai kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoroja), jotka saat itse suunnitella niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Varahenkilöstötyö sopii sinulle, jos virkistyt vaihtuvasta työympäristöstä ja arvostat kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin 31.12.2019 saakka. Työsuhteen pituuden tai viikkotuntimäärän voimme räätälöidä toiveidesi mukaan. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Tehdään yhdessä sinun näköisesi työpaikka!

Palkka:
– Lääkeluvallisena lähihoitajana 2428,80€/kk, 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät
– Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, palkka on 2363,87/kk 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät. Lääkeluvan voit suorittaa heti työsuhteen alussa.
Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta. Jos sinulla ei vielä ole kokemusta kotihoidosta, saat työhön perehdytyksen.

Onhan sinulla myös
– Valviran JulkiTerhikki + JulkiSuosikki -rekisteröinti
– LOVe/LOP lääkehoidon verkkotentin suoritukset kotihoidossa työskentelyä varten. Jos sinulla ei vielä ole niitä, voit suorittaa verkkokoulutuksen ja antaa näytöt heti työsuhteen alussa
– Halua työskennellä vaihtuvissa työkohteissa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!