Lähihoitaja, Seuren kiertävä varahenkilöstö, Espoon kotihoito

Haku päättyy 3.5.2019

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että kotihoidon asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla vastavalmistunut tai alan konkari, haluamme sinut joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä!

Seuren varahenkilöstössä työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa siten, että työtä tehdään vaihtelevasti eri työkohteissa. Voit valita millä Espoon kotihoidon alueella haluat työskennellä. Saat myös itse valita kulloisenkin työkohteen. Työtä tehdään ma-pe yhdessä tai kahdessa vuorossa (aamu- ja iltavuoroja), jotka saat itse suunnitella niin kuin sinulle parhaiten sopii.

Varahenkilöstötyö sopii sinulle, jos virkistyt vaihtuvasta työympäristöstä ja arvostat kuukausipalkkaisen työsuhteen ennakoitavuutta. Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät 31.12.2019 saakka. Työsuhteen pituuden tai viikkotuntimäärän voimme räätälöidä toiveidesi mukaan. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Tehdään yhdessä näköisesi työpaikka!

Palkka:
– Lääkeluvallisena lähihoitajana 2 400,00€/kk, 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät
– Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, palkka on 2 335,84/kk 38t 45min/vk + vuoro- ja kokemuslisät
Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden työsuhteisiin

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Lähihoitajia, joilla on työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta viimeisen viiden vuoden ajalta tai kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta, jolloin saat ensin perehdytyksen kotihoidon työhön.

Onhan sinulla myös
– Valviran JulkiTerhikki + JulkiSuosikki -rekisteröinti
– Ajokortti
– LOVe/LOP- pohjaisen lääkehoitoluvan suorituksia tai aloittamista heti työsuhteen alussa
– Halua työskennellä vaihtuvissa työkohteissa kotihoidossa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.