Lähihoitaja- Niittymaan asumisyksikkö

Haku päättyy 27.5.2019

Lähihoitaja, etsimme sinua kesätyöhön Niittymaan asumisyksikköön.

Niittymaan asumisyksikössä tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista tukevia yksilöllisiä palveluja vaikeavammaisille henkilöille, jotka asuvat omissa asunnoissaan. Asumisyksikössä on 12 huoneistoa. Asiakaskunta koostuu pääasiassa aivovammaisista ja eteneviä neurologisia sairauksia sairastavista henkilöistä, joiden toimintakyky on rajoittunut usealla eri elämän osa-alueella. Asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa. Lääkehoito (ei lupa-vaatimuksia). Vapaa-ajan toiminta. Tarvittaessa avustaminen siivoustyössä.

Tässä kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Tässä työsuhde pähkinänkuoressa/ Tästä voit vielä lukea työsuhteesta pähkinänkuoressa:

– Työsuhteen kesto 10.6.2019-4.8.2019.

– Työaika: Jaksotyö.

– Palkkaus: Peruspalkka 2188,65e/kk.

– Työkohteen osoite:

Niittymaanaukea 4 B, 02200 Espoo

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 27.05.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Hakemustasi odottaen.

seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia

työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.