Lähihoitaja, kotihoidon perehdytys

Haku päättyy 11.1.2019

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista kotihoidossa? Haluatko sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Kiinnostaako liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae kotihoidon perehdytykseen!

Kutsumme sinut, motivoitunut ja innostunut lähihoitaja, perehtymään kotihoidon työhön. Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä turvaten kotihoidon asiakkaiden hoito ja hyvinvointi vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä.

Perehdytys kestää 2- 4 päivää. Ajankohta sovitaan perehdytykseen valitun työntekijän kanssa erikseen. Perehdytys järjestetään toiveesi mukaisesti Helsingin, Espoon tai Vantaan kotihoidossa, juuri sinulle sopivalla kotihoidon alueella.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren työntekijänä kotihoidossa. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, valiten haluamasi työvuorot runsaasta tarjonnastamme. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan pidemmän työsuhteen joko määräaikaisena tai vakinaisena. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Katso miltä työ näyttää Vantaan kotihoidossa:

Perehdytykseen haemme:
– Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta
– Lähihoitajia, joilla aiemmasta kotihoidon kokemuksesta on jo aikaa yli 5 vuotta

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Aitoa kiinnostusta ja sitoutumista työskentelyyn kotihoidossa
– Kykyä itsenäiseen työhön
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– Espoon alueella työskentelyyn tarvitset ajokortin. Muissa kaupungeissa ajokortti ei ole välttämätön.
– Vantaan alueella työskentelyyn tarvitset lääkehoitoluvan. Muissa kaupungeissa voit suorittaa lääkeluvan perehdytyksen jälkeen.

Tuntipalkkasi keikkatöissä on 14,35€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,35€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa ilmaiseksi.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!