Lähihoitaja, kotihoidon perehdytys

Haku päättyy 30.11.2019

Lähihoitaja, oletko kiinnostunut uusista työmahdollisuuksista kotihoidossa? Haluatko sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Kiinnostaako liikkuva ja monipuolinen työ, jossa on tarpeeksi draivia? Laajenna työmahdollisuuksiasi ja hae kotihoidon perehdytykseen!

Kutsumme sinut, motivoitunut ja innostunut lähihoitaja, perehtymään kotihoidon työhön. Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä turvaten kotihoidon asiakkaiden hoito ja hyvinvointi vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä.

Perehdytys kestää 2- 4 päivää. Ajankohta sovitaan perehdytykseen valitun työntekijän kanssa erikseen. Perehdytys järjestetään toiveesi mukaisesti Helsingin, Espoon tai Vantaan kotihoidossa, juuri sinulle sopivalla kotihoidon alueella.

Perehdytyksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Seuren työntekijänä kotihoidossa. Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan, valiten haluamasi työvuorot runsaasta tarjonnastamme. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan pidemmän työsuhteen joko määräaikaisena tai vakinaisena. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Perehdytykseen haemme:
– Lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi palvelutalosta tai sairaalasta
– Lähihoitajia, joilla aiemmasta kotihoidon kokemuksesta on jo aikaa yli 5 vuotta

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Aitoa kiinnostusta ja sitoutumista työskentelyyn kotihoidossa
– Kykyä itsenäiseen työhön
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– Espoon alueella työskentelyyn tarvitset ajokortin. Muissa kaupungeissa ajokortti ei ole välttämätön.
– Vantaan alueella työskentelyyn tarvitset lääkehoitoluvan. Muissa kaupungeissa voit suorittaa lääkeluvan myös perehdytyksen jälkeen.

Tuntipalkkasi keikkatöissä on 14,67€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,69€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa ilmaiseksi.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!