Lähihoitaja – kesätyö Tuusulan Riihikodon asumispalveluyksikössä

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Riihikodon asumispalveluihin. Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 3.6.2019 – 22.9.2019
Työaika: Jaksotyö 116,15 t/3 vk. 2-vuorotyö,välillä ma-su
Palkka: Pätevä 2238,38€/kk + lisät
Osoite: Pellavamäentie 3 tai 5, 04320 Tuusula

Riihikodon asumispalveluissa toteutetaan vaativaa tehostettua palveluasumista. Palveluasuminen on tarkoitettu ympärivuorokautisesti ja jatkuvaluonteisesti paljon apua tarvitseville vanhuksille, jotka tarvitsevat useissa henkilökohtaisissa toiminnoissa aikaa vievää, jokapäiväistä, ympärivuorokautista hoitohenkilöstön apua sekä säännöllistä ohjausta ja valvontaa, eivätkä enää selviydy itsenäisessä asumisessa kotihoidon turvin eikä perhehoito ole heille soveltuva palvelu. Riihikodossa on 99 pitkäaikaista ja 12 lyhytaikaista asukaspaikkaa.

Haemme hoitajia kesän ajalle kaikkiin Riihikodon neljään pitkäaikaishoidon yksikköön; Lehmuskotoon, Saarnikotoon, Tammikotoon sekä Riihikotiin, sekä lisäksi lyhytaikaishoidon yksikköön Helmeen. Yksiköissä on ympärivuorokautinen hoiva ja huolenpito sekä asukkaalle turvallinen, liikkumiselle esteetön ja viihtyisä kodinomainen ympäristö. Asiakkaan kokonaishoidon toteutukseen osallistuu moniammatillinen tiimi, joka koostuu sairaanhoitajista, perus-/lähihoitajista, fysioterapeutista, laitoshuoltajista, palveluesimiehistä ja tarvittaessa lääkäristä. Hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden.

Lähihoitajan tehtäviin kuuluu perushoidon antaminen, virikkeellisen arjen järjestäminen, kodinhoidolliset työt sekä lääkehoito. Me tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden käyttää omia vahvuuksiasi ja taitojasi arjen työskentelyssä; meillä saa laulaa, musisoida, askarrella tai vaikka hoitaa puutarhaa asukkaiden kanssa.

Oletko hakemamme lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija joka on kesätyötä vailla? Kesätyöntekijän tarve on kesäkuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa
– sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla opintoja yli 60op

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– aikaisempi työ- tai harjoittelukokemus ikäihmisten sekä muistisairaiden parissa katsotaan eduksi
– vahvat vuorovaikutustaidot sekä asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!, odotamme innolla hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.