Lähihoitaja – kesätyö Tuusulan kotihoidossa

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Tuusulan kotihoitoon. Työskentelyalueenasi voi olla etelä Tuusulan alue (Hyrylä, Kievari tai Riihikallio) tai pohjoinen Tuusulan alue (Kellokoski tai Jokela). Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 15.5.2019- 31.8.2019. Kerro minkä jakson voisit työskennellä!
Työaika: 2-vuorotyö ma-su, 116,15 t/ 3 vk jakso
Palkka: 2278,46 €/kk + lisät
Osoite: Kuntotaival 2, 04500 Kellokoski

Oletko lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija? Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – elokuuhun. Kerro meille toiveesi siitä, minkä ajankohdan voisit työskennellä, niin mietitään sinulle paras vaihtoehto!

Tuusulan kotihoidossa halutaan, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Tule mukaan turvaamaan laadukasta hoitotyötä! Kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin. Tiimeissä työskentelee yksi sairaanhoitaja ja noin viisi – kymmenen lähihoitajaa.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä osallistuen vastuuhoitajana asiakkaittesi sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapasi on asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. Tehtävässä arvioit myös asiakkaittesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Tukenasi on tiimi ja tiimin sairaanhoitaja. Meillä et tarvitse omaa autoa asiakaskäyntien tekemiseen!

Käytössäsi on Hilkka – toiminnanohjaus ja käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella. Työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista mahdollistaen monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen.
Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin. Sinun tulee suorittaa LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt koeajan puitteissa. Me järjestämme sinulle LOVe- lääkehoidon luvan suorittamisen, mikäli sinulta lupa puuttuu. Panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen sekä autamme kollegoitamme. Saat palkallisen perehdytysvuoron ennen työsuhteen alkua ja voit suorittaa lääkeosaamisen verkko-opinnot etukäteen.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– Lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vähintään 70 opintopistettä suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta
-sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla on vanhustyön harjoittelu suoritettuna ja kiinnostusta kotihoidossa työskentelyyn

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä on toivottavaa
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa!
Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.