Lähihoitaja – kesätyö Tuusulan kotihoidossa

Haku päättyy 9.8.2019

Haemme lähihoitajaa tai hoitoalan opiskelijaa kesätyöhön asiakkaallemme Tuusulan kotihoitoon. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 15.7.- 30.9.2019
Työaika: 2-vuorotyö (klo 7-15 tai 14-22) 38,75 t/vk
Palkka: 2278,46 €/kk + lisät
Osoite: Kuntotaival 2, 04500 Kellokoski

Tuusulan kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin. Tiimeissä työskentelee yksi sairaanhoitaja ja noin viisi – kymmenen lähihoitajaa.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä osallistuen vastuuhoitajana asiakkaittesi sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapasi on asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. Tehtävässä arvioit myös asiakkaittesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Tukenasi on tiimi ja tiimin sairaanhoitaja. Et tarvitse omaa autoa asiakaskäyntien tekemiseen!
Käytössäsi on Hilkka – toiminnanohjaus ja käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella.

Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Suunnittelemme työvuorot joustavasti yhdessä tiimin kanssa ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Sinun tulee suorittaa LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt koeajan puitteissa. Me järjestämme sinulle LOVe- lääkehoidon luvan suorittamisen, mikäli sinulta lupa puuttuu. Panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen sekä autamme kollegoitamme. Saat palkallisen perehdytysvuoron ennen työsuhteen alkua ja voit suorittaa lääkeosaamisen verkko-opinnot etukäteen.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vähintään 70 opintopistettä suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta
-sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla on vanhustyön harjoittelu suoritettuna ja kiinnostusta kotihoidossa työskentelyyn

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti, jos olet jo valmistunut
– aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– ajokortti

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa!
Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopiva henkilö löytyy.