Lähihoitaja- kesätyö Nurmijärven terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Nurmijärven terveyskeskussairaalan eri vuodeosastoille. Työtuhteita on avoinna useita sekä pitkäaikaishoidon että kuntouttavan tilapäishoidon osastoilla. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 27.5. – 1.9.2019
Työaika: 3-vuorotyö
palkka, pätevä: 2192,40 €/kk + lisät
Osoite: Rajamäentie 9 A, 01900 Nurmijärvi

Pitkäaikaishoidon osastoilla työnkuvaasi kuuluu huolehtia asukkaan perushoidosta ja kokonaishoitoprosessista asukkaan omatoimisuutta tukien. Vastaat myös omalta osaltasi lääkärin määräämän hoidon toteutuksesta ja seurannasta yhteistyössä muun työryhmän kanssa ja sairaanhoitajaa konsultoiden. Työtä tehdään tiiviisti yhteistyössä myös omaisten kanssa. Kesälomansijaisuudet ovat avoinna pitkäaikaisosastolla 6 Arvolan ja Rauhalan yksiköissä sekä hoivaosastolla 4, joka on psykogeriatrinen osasto.

Kuntouttavan tilapäishoidon osastoilla työnkuvaasi kuuluu huolehtia asiakkaan hoidosta kuntouttavan hoitotyön menetelmin. Huolehdit asiakkaan jatkohoidon ja kotiutumisen järjestämisestä sekä vastaat osaltasi lääkärin määräämän hoidon toteutuksesta ja seurannasta yhteistyössä muun työryhmän kanssa ja sairaanhoitajaa konsultoiden. Kesälomansijaisia haetaan kuntouttavalle intervalliosastolle, johon asiakkaat tulevat kotoa 1-3 pv ajaksi tai kuntoutukseen sekä kotiin kuntoutuvien osastolle, johon asiakkaat tulevat kuntoutumaan mm. leikkauksen jälkeen.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
Lähihoitajaa tai sairaanhoitaja- tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on lääkehoidon opinnot suoritettuna.

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– lääkehoidon lupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vanhustyöstä
– opiskelijalla vanhustyön harjoittelu suoritettuna mielellään sairaalassa sekä lääkehoidon opinnot
– aitoa kiinnostusta työskennellä vanhusten parissa

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!.

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.