Lähihoitaja – kesätyö Nurmijärven kotiutustiimissä

Haku päättyy 4.6.2019

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme. Haemme kotona asumista tukeviin palveluihin, kotiutustiimiin vuosilomansijaisuuksiin lähihoitajia. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja vastuulliseen työyhteisöömme!

Työn kesto: 3.6.2019 – 15.9.2019
Työaika: Jaksotyö 116,15 t/3 vk. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville ja työvuorot ovat aamu- ja iltavuoroja.
Palkka: Pätevä 2192,70€/kk + lisät
Osoite: Sairaalantie 2, 01900 Nurmijärvi

Työ kotiutustiimissä on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotiutustiimin toiminnan tavoitteena on varmistaa turvallinen ja oikea-aikainen kotiutuminen sairaalasta tai päivystyksestä ja tukea kotona pärjäämistä tarvittaessa.

Työ pitää sisällään asiakkaiden palvelutarpeen ja toimintakyvyn arvioinnin moniammatillisessa yhteistyössä sekä asiakkaan hoitojakson ja palveluiden koordinoinnin sekä suunnitelman laatimisen asiakkaan kanssa. Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisissa tiimeissä.

Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotiutustiimin asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa.
Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihisi, käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Kesätyöntekijän tarve on kesäkuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa
– sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla opintoja yli 60op

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Ajokortti
– Lääkehoitolupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– Aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta, vanhustyöstä, tmv.
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– Asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!.

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.