Lähihoitaja – kesätyö Järvenpään kotihoidossa

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Järvenpään kotihoitoon. Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 27.5.-28.8.2019 tai 17.6.-18.8.2019
Työaika: jaksotyö, 116,15 t/ 3 vk jakso
palkka, pätevä: 2200,00 €/kk + lisät

Oletko lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija, joka on suorittanut ensimmäisen opiskeluvuoden menestyksekkäästi, lomamatkakassaa keräävä ammattilainen tai vaikka eläkkeellä oleva konkari? Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – elokuuhun. Kerro meille toiveesi siitä, minkä ajankohdan voisit työskennellä, niin mietitään sinulle paras vaihtoehto!

Järvenpään kotihoidossa halutaan, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Tule mukaan turvaamaan laadukasta hoitotyötä! Kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin ja mielenterveys- päihde- ja erityishoitoa vaativien asiakkaiden tiimiin sekä kotikuntoutustiimiin. Tiimeissä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa ja noin viisi – kymmenen lähihoitajaa.

Lähihoitajana toimit kotihoidon asiakastyössä osallistuen vastuuhoitajana asiakkaittesi sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun ja toteutukseen. Työskentelytapasi on asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. Tehtävässä arvioit myös asiakkaittesi hoitoa sekä huolehdit tukipalvelujen järjestämisestä. Tukenasi on tiimi ja tiimin sairaanhoitajat.

Käytössäsi on Pegasos mukana- toiminnanohjaus ja käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella. Työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista mahdollistaen monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen.

Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Mikäli olet jo valmistunut lähihoitaja eikä sinulla ole lääkehoidon lupaa, tulee sinun suorittaa LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt koeajan puitteissa. Tiimissä panostetaan hyvään työntekijän perehdytykseen sekä autetaan kollegoita. Saat palkallisen perehdytysvuoron ennen työsuhteen alkua ja voit suorittaa lääkeosaamisen verkko-opinnot etukäteen.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– Lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vähintään 70 opintopistettä suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!.

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.