Lähihoitaja – kesätyö Hyvinkään sairaalassa, Kuntoutus- ja arviointiosastolla

Haku päättyy 11.5.2019

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Haemme kahta lähihoitajaa Hyvinkään sairaalaan Kuntoutus- ja arviointiosastolle. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Työn kesto: 1.6.2019 – 31.8.2019
Työaika: Yleistyöaika 38,75t/viikko. Ma-su välillä, 3-vuorotyö
Palkka: Pätevä 2168,07€/kk + lisät
Osoite: Sairaalankatu 3, 05850 Hyvinkää

Kuntoutus- ja arviointiosastolla on 45 paikkainen osasto. Osastoon kuuluu myös 7 paikkainen psykogeriatrinen osasto, jossa päivisin työskentelee HYKSin hoitajat, yövuorossa hoito tulee kuntoutus- ja arviointiosastolta. Hyvinkään terveyskeskussairaala on perusterveydenhuollon akuuttiosasto, jonne potilaat tulevat päivystyksestä ja HUSin osastoilta.

Hoitaja työskentelee osana moniammatillista työyhteisöä, toteuttaa kuntouttavaa työotetta sekä osallistuu potilaan kokonaisvaltaiseen hoitoon. Kehitämme hoitotyötä jatkuvasti, mm. LEAN-mallin avulla, meillä on hyvä työyhteisö ja uudet tilat, jossa tehdä työtä!

Oletko lähihoitaja tai viittä vaille valmis alan opiskelija? Oletko kesätyötä vailla?
Tule töihin ammattitaitoiseen ja iloiseen työyhteisöömme!

Odotamme sinulta
– Valviran myöntämä oikeus toimia laillistettuna ammattihenkilönä
– pegasos- potilastietojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi
– lääkehoidon lupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– Kuntouttavaa hoitotyön otetta sekä ryhmätyötaitoja.
– Motivoitunut, innostunut ja oma-aloitteinen. Kannat vastuun omasta työstäsi!
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!, jäämme innolla odottamaan hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.