Lähihoitaja – kesätyö Hyvinkään kotihoidossa

Haku päättyy 4.6.2019

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Hyvinkään kotihoitoon. Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 1.5.2019 – 30.9.2019
Työaika: 116,15 t/ 3 vk jakso. 2-vuorotyö, työaika sijoittuu välille ma-su klo 6.30-21.30
Palkka: Pätevä lääkeluvallinen 2168,07 €/kk + lisät, ilman lääkelupia 2126,97€/kk + lisät
Osoite: Jussilankatu 6, 05800 Hyvinkää

Oletko lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija? Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Hyvinkään kotihoito on jaettu kolmeen alueeseen; Paavola, Hyvinkäänkylä sekä Martti, näiden lisäksi toimii kotiutustiimi. Alueelliset yksiköt ovat jaettu tiimimoduuleihin ja nämä tiimimoduulit toimivat sairaanhoitajavetoisina. Keskeisiä hoitotyön periaatteita ovat vastuuhoitajuus, toimintakykyä ylläpitävä työote sekä vuorovaikutuksellinen ja arvostava viestintä. Tule sinäkin mukaan turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Lähihoitajan tehtävä kotihoidossa on hyvin monipuolinen ja vaatii laajaa osaamista sekä halua kehittyä. Lähihoitajana vastaat yhdessä tiimin sairaanhoitajan kanssa vastuuasiakkaidesi kokonaisvaltaisesta hoitotyön prosessista aina hoidon suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä ja kotihoitotyön tuntemuksesta. Arvostamme myös tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoidossa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen sekä ammatillisesti haastavan työn, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Kotihoitotyö tarjoaa mahtavan työkokemuksen.

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– Lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa, jolla on vähintään 70 opintopistettä suoritettuna lähihoitajan tutkinnosta

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen
– asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi

Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!.

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusoten kotihoito on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti kun sopivat henkilöt löytyvät.