Lähihoitaja – kesätyö Hyvinkäällä Kauniston palvelukeskuksessa

Haku päättyy 11.5.2019

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista – tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.

Haemme lähihoitajia kesätyöhön asiakkaallemme Kauniston palvelukeskukseen. Työsuhteita on avoinna useita. Työnantajasi on Keski – Uudenmaan sote- kuntayhtymä.

Työn kesto: 29.4.2019 – 22.9.2019 välillä, sovittavissa
Työaika: Jaksotyö 116,15 t/3 vk. Ma-su, kolmivuorotyö.
Palkka: Pätevä 2168,07€/kk + lisät
Osoite: Nummisillankatu 2, 05800 Hyvinkää

Kauniston palvelukeskus on 105 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka on erikoistunut muistisairauksiin. Työotteemme on aktivoiva ja toimintakykyä tukevaa.

Työ on lähihoitajan työtä muistisairaiden parissa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavassa yksikössä. Tehtävään kuuluu hoitotyö, sekä sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen asukkaiden kokonaisvaltaisessa hoitotyössä ja aktiivisen arjen järjestäminen asukkaille. Työntekijöiltä odotamme vuorovaikutustaitoja, positiivista ja iloista työotetta sekä aitoa kiinnostusta asukaslähtöiseen muistisairaanhoitotyöhön. Kunnioitamme asukkaan elämänhistoriaa.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, sopeutumista muutoksiin, positiivista ja iloista otetta sekä aitoa kiinnostusta asukaslähtöiseen hoitotyöhön. Toivomme sinulta myös kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä kiinnostusta hoitotyön kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden olla osana muistisairaanhoidon osaajien joukkoa!

Oletko hakemamme lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija joka on kesätyötä vailla? Kesätyöntekijän tarve on toukokuusta – syyskuuhun, mutta olemme myös kiinnostuneita kuulemaan millä ajankohdalla voisit työskennellä!

Kiinnostuitko? Tässä vielä ketä etsimme
– lähihoitajaa tai lähihoitajaopiskelijaa
– sairaanhoitajaopiskelijaa, jolla opintoja yli 60op

Onhan sinulla myös
– Valviran rekisteröinti
– Pegasos- järjestelmän käyttökokemusta
– Hyvää suomen kielen taitoa
– Lääkehoitolupa. Mikäli sinulla ei ole lupaa, voit suorittaa sen perehdytysaikana.
– Aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta tai vanhustyöstä
– Asiakaslähtöinen toimintatapa työssäsi
– Kohteessa edellytetään tartuntatautilain pykälän 48 mukaista rokotesuojaa.

Kerro meille työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja klikkaa tästä!, odotamme innolla hakemustasi!

Palvelussuhteen ehdot: Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta. Keusote on savuton työpaikka.

Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.