Lähihoitaja, keikkatyötä kotihoidossa

Haku päättyy 11.5.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua!

Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme turvata kotihoidon asiakkaiden hoidon ja hyvinvoinnin vuoden jokaisena päivänä. Tule joukkoomme tekemään tätä arvokasta työtä!

Voit keikkailla joustavasti oman aikataulusi mukaan valiten työvuoroja runsaasta tarjonnastamme. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan pidemmän työsuhteen. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen. Työvuoroja on eniten tarjolla arkipäivisin.

Katso video, jossa Luitel kertoo keikkailukokemuksistaan kotihoidossa

Palkkaus:
Pätevän lähihoitajan palkka: 14,67€ + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät.
Mikäli sinulla on Love/Lop pohjainen lääkehoitolupa, tuntipalkkasi on 15,69€/t + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoitolupaa, voit suorittaa sen Seuressa ilmaiseksi.

Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Lähihoitajia Helsinkiin, Espooseen, Kauniaisiin ja Vantaalle. Jotta voit aloittaa työskentelyn Vantaan tai Kauniaisten kotihoidossa, sinulla tulee olla lääkehoitolupa tai sinun tulee suorittaa se heti työsuhteen alussa.
– Alan opiskelijoita Helsinkiin ja Espooseen.
– Työskennelläksesi Espoon kotihoidossa, sinulla tulee olla ajokortti.

Onhan sinulla myös
– Valviran myöntämä ammattioikeus harjoittaa terveydenhuollon ammattia
– työ- ja/tai harjoittelukokemusta viiden vuoden sisällä kotihoidosta
– työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
– potilastietojärjestelmäosaamista tai kykyä oppia uusi järjestelmä
– Vantaalla työskentelyyn vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotesuoja, pois lukien kausi-influenssarokotusvaatimus. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!