Lähihoitaja – keikkatyötä autismi- ja kehitysvammaopetuksessa

Haku päättyy 20.12.2019

Hei lähihoitaja! Onko sydäntäsi lähellä oppilaan kasvatuksen, kehityksen ja oppimisen tukeminen? Oletko kiinnostunut päivätyöstä peruskoulujen vammaisopetuksessa? 

Me täällä Seuressa haemme keikkailevia erityiskoulunkäyntiavustajia Espoon ja Helsingin vammaisopetukseen sekä oppilashoitajia Vantaalle. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä. Oppilaat tarvitsevat lähelleen turvallisia ammattitaitoisia aikuisia, joilla on aikaa ja kykyä läsnäoloon sekä välittämiseen. Siksi haluaisimme juuri sinut joukkoomme tarjoamaan oppilaille mahdollisimman hyvän koulupäivän. 

Keikkailevana erityiskoulunkäyntiavustajana tai oppilashoitajana pääset työskentelemään eri kouluissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin oppilasryhmiin, joissa on kyseisenä päivänä suurin tarve. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan yhdessä erityisopettajan ja mahdollisesti muiden luokassa työskentelevien avustajien kanssa. Keikkailijana pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; oppilaisiin ja heidän koulupäivän tukemiseen! 

Tarjoamme yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, myös pidempiä työsuhteita viikosta kuukausiin on tarjolla. Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat työvuorot. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme: 
– Sinulla on aitoa kiinnostusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn 
– Sinulla on terveydenhuoltoalan tutkinto ja aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten parissa työskentelystä. 
– Huomioimme myös sinut, joka olet alan opiskelija ja sinulla on aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten parissa työskentelystä. 
– Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa 
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti 
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 

Tässä vielä keikkailevan erityiskoulunkäyntiavustajan työ pähkinänkuoressa: 
– Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien koulut 
– Työ on joustavaa ja omiin aikatauluihin helposti sovitettavissa 
– Työvuorot varataan sähköisestä Keikkanetti-palvelusta 
– Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 8 ja 17 välille 
– Töitä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina 
– Palkka sijoittuu 12,54€/t – 13,47 €/t välille. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parista. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö lähihoitajaksi erityiskoulunkäyntiavustajaksi. 

Odottele rauhassa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.
 
Hakemustasi odottaen 

seurelaiset 

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.