Sairaanhoitaja, lähihoitaja ja kotiavustaja – Kesätyö Helsingin ja Espoon kotihoidossa

Haku päättyy 1.6.2019

Hei! Me täällä Seuressa etsimme sairaanhoitajia, lähihoitajia ja kotiavustajia Helsingin kaupungin kotihoitoon ja lähihoitajia Espoon kaupungin kotihoitoon eri mittaisiin työsuhteisin. Haluamme, että kotihoidon asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa vuoden jokaisena päivänä. Voit olla jo kokenut alan ammattilainen tai opiskelija – haluamme sinut joukkoomme tekemään arvokasta työtä.

Tarjolla on useita työsuhteita kesäkuusta syyskuulle ja työyksiköitä on ympäri pääkaupunkiseutua. Työsuhteiden pituus on sovittavissa juuri sinulle sopivaksi. Aikaisempi kokemus kotihoidosta ei ole edellytys, sillä työhön järjestetään perehdytys osaamisesi mukaan. Jo opintojen alkuvaiheessa sinulla on mahdollisuus työllistyä kotihoitoon kotiavustajana. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä vastuulliseen työhön asiakkaiden kotona.

Lähihoitajan ja kotiavustajan tehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoidossa avustaminen kuntouttavalla työotteella asiakkaan omia voimavaroja tukien. Työ on monipuolista ja itsenäistä, joka sisältää mm. asiakkaiden ruokailusta, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Sairaanhoitajan ja lähihoitajan työhön kuuluu lisäksi asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi, lääkityksestä huolehtiminen sekä tarvittaessa tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin sairaanhoitajien ja lääkärin kanssa. Sairaanhoitaja huolehtii myös muista sairaanhoidollisista tehtävistä sekä lääkäri- ja omaisyhteistyöstä.

Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä sisältäen aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja. Joustamme työvuoroissa ja voit myös toivoa vaikka vain arkiaamuja. Helsingin kotihoidossa on käytössä PegasosMukana ja Espoon kotihoidossa Effica- toiminnanohjausjärjestelmä, jotka helpottavat asiakaskäyntien kirjaamista. Kirjaaminen tapahtuu asiakkaan kotona älypuhelimen avulla.

Jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Helsinkiin töihin, sinulla on mahdollisuus työsuhdeasuntoon kesän ajaksi Helsingissä. Lisätietoja asunnoista klikkaa tästä!

Työn kesto: Sijaisuuden kesto sovittavissa
Työaika: 38,75 t/vk, kaksivuorotyö, jaksotyö
Sairaanhoitajan palkka 2551,44 €/kk, pätevän lääkehoitoluvallisen lähihoitajan palkka 2428,80 €/kk, lääkehoitoluvattoman lähihoitajan palkka 2188,65 €/kk ja kotiavustajan palkka 1911,17 €/kk. Lähihoitajan tehtävään valituille maksamme vielä extra bonuksen 100€/ jokainen työskentelemäsi täysi kuukausi!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä, se ketä etsimme:
– Sairaanhoitajia ja lähihoitajia
– Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoita. Mahdollisuus tehdä opintosuoritusten perusteella joko sairaanhoitajan, lähihoitajan tai kotiavustajan työtehtävää. Kotiavustajana voi työskennellä vain Helsingissä.
– Kotiavustajia, joilla kotiavustajan tutkinto tai kotityöpalvelututkinto tai muu soveltuva koulutus (kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja)
– Kodinhoitajia, joilla kodinhoitajan tutkinto tai muu soveltuva hoito- tai hoiva-alan tutkinto (esim. geronomi, sosionomi, fysioterapeutti, toimintaterapeutti)

– Espoossa ajokortti on eduksi, mutta ei välttämätön
– Sinulla on tehtävään riittävä suomen kielen taito

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän tehtävään ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut.

Hakuaika päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen katsomalla Seuren esittelyvideo:

Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!