Lähihoitaja, APOTTI- kiertävä varahenkilö vanhustyöhön

Haku päättyy 28.2.2019

Hei! Oletko vanhustyössä viihtyvä ja siihen sitoutunut osaaja? Me täällä Seuressa etsimme joukkoomme luultavasti juuri sinua! Meitä seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme, että niin potilaat sairaaloissa kuin vanhustyön asiakkaat saavat ensiluokkaista hoitoa vuoden jokaisena päivänä.

Kiertävänä varahenkilönä työkohteesi vaihtuvat jopa päivittäin, joten sinun tulee olla valmis kulkemaan eri työpisteissä palvelutaloissa, tehostetussa palveluasumisessa ja hoivakodeissa työsuhteen ajan. Työ on kaksivuorotyötä ja työsuhde päättyy 31.5.2019. Voimme halutessasi räätälöidä sinulle lyhyemmänkin pätkän.

Saat Seuresta oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös sinulle koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!

Työn kesto: heti- 31.5.2019
Työaika: 38,75 t/vk, 2-vuorotyö
Palkkaus: pätevä lähihoitaja 2400€/kk, pätevä sairaanhoitaja 2800 €/kk sekä+ mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:
– Lähihoitajaa tai sairaanhoitajaa, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta kotihoidosta viimeisen viiden vuoden
aikana tai vastavalmistuneella harjoittelukokemusta vuoden sisällä.
– Eniten töitä on tarjolla lähihoitajan tehtävässä, mutta haemme myös sairaanhoitajia

Onhan sinulla myös
– Lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
– Soten ammattikortti. Jos ei ole, saat hankittua sen maksuttomasti heti työsuhteen alussa.
– Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: klikkaa tästä!
rokotesuoja/
– Lähihoitajalla LOVe/LOP- verkkotentin suoritukset. Jos sinulla ei ole niitä, tulee sinun suorittaa tentti ja antaa näytöt heti
työsuhteen alussa
– Sairaanhoitajalla LOVe-verkkotentin suoritukset. Jos sinulla ei ole niitä, tulee sinun suorittaa tentti heti työsuhteen
alussa
– Halua työskennellä vaihtuvissa työkohteissa kotihoidossa
– Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa

Mietitkö mikä on Apotti? Vantaan kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala ottaa käyttöön Apotti-potilastietojärjestelmän ensimmäisenä Suomen kaupungeista. Henkilöstön koulutusten takia Seure rekrytoi nyt Vantaalle kymmeniä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja kodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!