Koulunkäyntiavustaja – Työllisty lukuvuodeksi 2019–2020

Haku päättyy 28.7.2019

Hei!
Me täällä Seuressa haemme joukkoomme koulunkäyntiavustajia Espoon, Helsingin ja Vantaan perusopetukseen. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaiden kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä. 

Koulunkäyntiavustajana työskentelet yhdessä opettajan ja mahdollisten muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Työtehtäviisi saattaa kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista. Töitä on tarjolla sekä ylä- että alakouluissa niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Työn luonne ja painopiste vaihtelevat tehtävästä riippuen. 

Arvostamme ennen kaikkea sitä, että sydämesi sykkii oppilaiden hyvinvoinnille ja haluat tukea heidän kouluarkeaan. Tilanteesi ja taustasi voi olla vaihteleva. Haluamme sinut joukkoomme oletpa alan ammattilainen, välivuotta pitävä ylioppilas, innokas vastavalmistunut tai harrastusten kautta kokemusta kerryttänyt kerho-ohjaaja tai valmentaja. Kunhan sinulla on palava halu auttaa oppilaita läpi lukuvuoden.  

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme: 
– Sinulla on aitoa kiinnostusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn 
– Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa 
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti 
– Toimit työyhteisön jäsenenä aktiivisesti ja luot olemuksellasi positiivista ilmapiiriä ympärillesi 
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito 

Työsuhde pähkinänkuoressa:
– Viikkotyöajat vaihtelevat noin kahdenkymmen ja kolmenkymmenen tunnin välillä
– Työt alkavat elokuussa lukuvuoden käynnistyessä
– Työtä ei ole koulujen loma-aikoina
– Palkat: pätevä 38,75t/vk 2013,70€/kk, 25 t/vk 1299,24 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
epäpätevä 38,75t/vk 1919,87€/kk, 25 t/vk 1238,70 €/kk + mahdolliset kokemuslisät
– Edellytämme näytettäväksi rikostaustaotteen
– Tarjoamme hyvät työsuhde-edut (liikunta, kulttuuri- ja työmatkaetu)

Jos et pysty sitoutumaan työhön koko lukuvuodeksi, on tehtäviä tarjolla myös lukukaudeksi tai sopimuksen mukaan. Mikäli tilanteeseesi sopisi paremmin keikkatyö, haku keikkatyöhön avautuu heinäkuun lopulla.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten ja nuorten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö koulunkäyntiavustajan tehtävään.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme. Meidät tavoitat sähköpostitse rekrytointi@seure.fi

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 päiväkodeissa, sairaaloissa ja kouluissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.