Koulunkäyntiavustaja -työllisty koko kevätlukukaudeksi

Haku päättyy 20.12.2018

Hei!
Me täällä Seuressa haemme joukkoomme koulunkäyntiavustajia Espoon ja Vantaan kaupunkien perusopetukseen. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä lapsen kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Mikäli keikkatyö ei kiinnosta, tässä oiva tilaisuus parkkeerata itsesi vähän pidemmäksi aikaan yhteen työkohteeseen. Pidätkö ajatuksesta, että oppilaista, kollegoista ja opettajista tulee tuttuja, istut ehkä työmatkat saman bussin kyydissä, moikkaat käytävällä tuttua koulusiivoojaa ja ennen kaikkea koet olevasi tuki ja turva tutun luokan oppilaille? Nappaa tästä työsuhde, mikä alkaa 7.1.2019 ja jatkuu koko kevätlukukauden.

Koulunkäyntiavustajana työskentelet yhdessä opettajan ja mahdollisten muiden koulunkäyntiavustajien kanssa avustaen pääasiallisesti erityistä tukea tarvitsevia oppilaita. Työtehtäviisi saattaa kuulua myös iltapäivätoiminnan ohjaamista. Töitä on tarjolla sekä ylä- että alakouluissa niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Työn luonne ja painopiste vaihtelevat tehtävästä riippuen. Työ on usein osa-aikaista, joten palkka vaihtelee 1000-2200€/kk välillä riippuen viikkotuntimäärästä, pätevyydestä ja kokemuksesta.

Arvostamme ennen kaikkea sitä, että sydämesi sykkii lasten hyvinvoinnille ja sinulla on lapsilähtöinen arvomaailma. Tilanteesi ja taustasi voi olla vaihteleva. Haluamme sinut joukkoomme, oletpa alan ammattilainen, välivuotta pitävä ylioppilas, innokas vastavalmistunut tai harrastusten kautta kokemusta kerryttänyt kerho-ohjaaja tai valmentaja. Kunhan sinulla on halu auttaa oppilaita läpi kevätlukukauden.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on aitoa kiinnostusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksellasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi lasten ja nuorten parissa. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö koulunkäyntiavustajaksi.

Odottele rauhassa, hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja kauttamme työskentelee päivittäin yli 2 000 seurelaista sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.