Koulunkäyntiavustaja – Strömbergin ala-asteen iltapäiväkerho

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme kahta koulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Strömbergin ala-asteen iltapäiväkerhoon. Työ tapahtuu vaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten iltapäivätoiminnassa. Päivittäinen työaika on klo 11.00-16.00, tarvittaessa mahdollista sopia myös klo 12.00-16.00. Ryhmässä on kuusi lasta ja kuusi aikuista. Työ on fyysistä ja hoidollista. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Strömbergin koulu on perusopetuksen osalta ala-asteen koulu, jossa on luokat 1-6. Erityisopetuksen luokista yksi (toiminta-alueittain järjestetty opetus) toimii luokka-asteilla 0-9 ja pidennetyn oppivelvollisuuden luokat (kaksi POY-luokkaa ja autismiluokka) toimivat luokka-asteilla 0-6. Oppilaita koulussa on tällä hetkellä 196. Koulu sijaitsee Strömbergin alueella Pitäjänmäessä.

Strömbergin koulussa noudatetaan freinetpedagogiikkaa. Asioita opiskellaan mahdollisimman toiminnallisesti. Työskentely tapahtuu kotiluokissa ja työpajoissa. Hyviin tapoihin panostetaan joka päivä. Kotien vastuuta kasvatuksesta korostetaan. Vanhemmat ovat tervetulleita luokkaan auttamaan ja osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja opintoretkiin. Avoimuus luo luottamusta.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Koulunkäyntiavustajan työtehtävät kehitysvammaopetuksessa sisältävät lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtä tehdään yhdessä opettajan sekä muiden avustajien kanssa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Koulunkäyntiavustajana sinulla on aitoa kiinnostusta vaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.
-Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
-Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
-Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-29.5.2020
– Työaika koulunkäyntiavustajalla 25 t/vko
– Palkka 25 t/vk pätevä 1299,24 €/kk, epäpätevä 990,84 €/kk
– Työskentelet Helsingissä Strömbergin ala-asteen iltapäiväkerhossa osoitteessa Takomotie 13, 00380 Helsinki.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.