Koulunkäyntiavustaja – Sakarinmäen peruskoulu

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme kahta koulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Sakarinmäen peruskouluun. Työtehtävät sijoittuvat vaikeasti kehitysvammaisten ryhmiin. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Sakarinmäen peruskoulu on yhtenäinen, vuosiluokat 1-9 kattava peruskoulu. Lisäksi Sakarinmäen peruskoulussa on kaksi alueellista erityisen tuen luokkaa sekä kaksi alueellista TOI-luokkaa (opetus toiminta-alueittain).

Sakarinmäen peruskoulu toimii samoissa tiloissa ruotsinkielisen Östersundom skolan ja suomenkielisen päiväkodin kanssa. Samassa monitoimirakennuksessa on myös koululaisten iltapäivätoimintaa sekä liikunta ja vapaa-ajantoimintaa. Sakarinmäen peruskoulu tekee tiivistä päivittäistä yhteistyötä Östersundom skolanin ja Sakarinmäen päiväkodin kanssa.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Koulunkäyntiavustajan työtehtävät kehitysvammaopetuksessa sisältävät lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtä tehdään yhdessä opettajan sekä muiden avustajien kanssa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Koulunkäyntiavustajana sinulla on aitoa kiinnostusta vaikeasti kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.
-Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
-Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
-Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-29.5.2020
– Työaika koulunkäyntiavustajalla 20 t/vko
– Palkka 20 t/vk pätevä 1039,27 €/kk, epäpätevä 990,84 €/kk
– Työskentelet Helsingissä Sakarinmäen peruskoulussa osoitteessa Knutersintie 924, 00890 Helsinki.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.