Koulunkäyntiavustaja – Pukinmäenkaaren peruskoulu

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme kahta koulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Pukinmäenkaaren peruskouluun. Toinen koulunkäyntiavustaja työskentelee autismi- ja kehitysvammaryhmässä (8 lk.) sekä yleisopetuksen integroitujen oppilaiden parissa, toinen vaikeasti vammaisen oppilaan tukena (9 lk.) ja kehitysvammaisten luokassa (7-9 lk.). Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Pukinmäenkaaren peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, jossa on luokat 1–9. Pidennetyn oppivelvollisuuden opetusta on viisivuotiaiden esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan asti.

Oppilaita koulussa on noin 900. Koulu toimii kolmessa toimipisteessä: Kenttäkuja (Kuja, 4.-9. luokat), Kenttäpolku (Polku, 1.-3.) ja Immolantie (1.-2.) Erityispainotuksena on liikunta.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Koulunkäyntiavustajan työtehtävät autismi- ja kehitysvammaopetuksessa sisältävät autististen sekä lievästi tai vaikeasti kehitysvammaisten oppilaiden ryhmissä avustamista koulupäivän aikana sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Työtä tehdään yhdessä opettajan sekä muiden avustajien kanssa.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Koulunkäyntiavustajana sinulla on aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.
-Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
-Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
-Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-29.5.2020
– Työaika koulunkäyntiavustajalla 30 t/vko
– Pätevä koulunkäyntiavustaja 30 t/vk 1559,01 €/kk, epäpätevä koulunkäyntiavustaja 30 t/vk 1486,36 €/kk
– Työskentelet Helsingissä Pukinmäenkaaren peruskoulussa osoitteessa Kenttäkuja 12, 00720 Helsinki.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.