Koulunkäyntiavustaja – keikkatyötä autismi- ja kehitysvammaopetuksessa

Haku päättyy 20.12.2019

Hei! Me täällä Seuressa haemme keikkailevia koulunkäyntiavustajia pääkaupunkiseudun vammaisopetukseen. Onko sydäntäsi lähellä oppilaiden kasvatuksen, kehityksen ja oppimisen tukeminen? Oletko kiinnostunut koulunkäyntiavustajan työstä peruskoulujen vammaisopetuksessa?

Haluamme sinut joukkoomme, oletpa alan ammattilainen, innokas vastavalmistunut tai harrastustesi kautta kokemusta kerryttänyt kerho-ohjaaja tai valmentaja. Kunhan sydämesi sykkii lasten hyvinvoinnille, haluat olla oppilaille koulupäivän ajan apu, tuki ja turva ja sinulla on aiempaa kokemusta kehitysvammaisista lapsista tai nuorista.

Keikkailevana koulunkäyntiavustajana pääset työskentelemään eri kouluissa ja kohdistamaan työpanoksesi juuri niihin oppilasryhmiin, joissa on kyseisenä päivänä suurin tarve. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä. Tätä työtä ei tehdä yksin, vaan yhdessä erityisopettajan ja mahdollisesti muiden luokassa työskentelevien koulunkäyntiavustajien kanssa. Tarjoamme yhden tai kahden päivän mittaisia keikkatöitä, myös pidempiä työsuhteita viikosta kuukausiin on tarjolla. Keikkailijana pääset keskittymään siihen kaikkein tärkeimpään; oppilaisiin ja heidän koulupäivän tukemiseen!

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on aitoa kiinnostusta erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Sinulla on aikaisempaa kokemusta autististen tai kehitysvammaisten lasten kanssa toimimisesta ja lapsiryhmien ohjaamisesta
– Haluat kehittää taitojasi oppilaiden avustamisessa ja ohjaamisessa
– Kohtaat ihmiset ympärilläsi aina arvostavasti ja empaattisesti
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä keikkailevan koulunkäyntiavustajan työ pähkinänkuoressa:
– Työkohteina ovat Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien peruskoulut
– Työ on joustavaa ja omiin aikatauluihin helposti sovitettavissa
– Työvuorot varataan sähköisestä Keikkanetti-palvelusta
– Työ on usein osa-aikaista ja sijoittuvat arkipäiviin
– Työvuorot tulevat usein tietoon samana aamuna
– Töitä ei ole tarjolla viikonloppuisin tai koulujen loma-aikoina
– Palkka on sijoittuu 11,98 €/t – 12,34€/t välille. Lisäksi maksamme mahdolliset palkanlisät.

Työhakemuksen voit täyttää tästä alta. Arvostamme, että kerrot hakemuksessasi aikaisemmasta työn kannalta oleellisesta kokemuksestasi erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parista. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tähän työhön ja miksi juuri sinä olisit etsimämme henkilö koulunkäyntiavustajaksi vammaisopetukseen.

Odottele rauhassa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen

seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.