Kokki – keikkatyötä päiväkotien, koulujen ja hoitoalan työkohteissa

Haku päättyy 30.4.2019

Ruokapalvelualan ammattilainen, me täällä Seuressa etsimme todennäköisesti juuri sinua!

Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että saamme olla turvaamassa arkea päiväkodeissa, kouluissa ja hoitoalalla. Jokaisen asiakkaan vauvasta vaariin kuuluu mielestämme saada ravitsevaa ja maukasta ruokaa. Haluaisitko sinä valmistaa sitä?

Meillä pääset kehittämään osaamistasi erilaisissa valmistuskeittiöissä. Kokin töitä on tarjolla niin 60 lapsen päiväkodeissa, 300 oppilaan kouluissa kuin jopa useamman tuhannen annoksen keskuskeittiössä. Pääset itse valitsemaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan missä työskentelet.

Työhösi kuuluu kohteesta riippuen aamupalan ja lounaan valmistusta, salaatin, energialisäkkeiden ja välipalan valmistusta sekä omavalvontaa. Lisäksi huolehdit tarvittaessa astiahuollosta sekä keittiön ja ruokasalin puhtaanapidosta.

Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Sähköisestä Keikkanetti-palvelustamme voit helposti poimia omaan aikatauluusi sopivat keikat. Suurin osa työvuoroista tehdään päivätyönä arkisin.

Toivomme sinulta:
– Alan tutkintoa, esimerkiksi catering- ja ravintola-alan perustutkintoa sekä vähintään muutamaa kuukautta kokemusta kokin tehtävistä tai vankkaa kokemusta kokin tehtävistä.
– Erityisruokavalioiden hyvää tuntemusta.
– Työtehtävän sujuvaan hoitamiseen tarvittavaa suomen kielen taitoa.
– Hyvää palveluasennetta ja halua olla aktiivinen ja positiivinen tiimin jäsen.

Onhan sinulla myös hygieniapassi. Ennen työn aloittamista sinun tulisi esittää meille salmonellatodistus. Lisäksi katsomme eduksi, mikäli tunnet toiminnanohjausjärjestelmiä, kuten Aromin.

Kokin peruspalkka on 13,29 €/t+ mahdolliset kokemuslisät. Palkan lisäksi maksamme aina 9–14 % lomakorvausta työkokemuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Työhakemuksen pääset täyttämään alta. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, niin saamme oikean kuvan kokemuksestasi ja osaamisestasi.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakemustasi odottaen
seurelaiset

Seure on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan kuntien ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Tutustu Seureen esittelyvideolla:
Lue lisää työmahdollisuuksistamme: klikkaa tästä!