Erityiskoulunkäyntiavustaja – Rinnekodin koulu

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme neljää erityiskoulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Rinnekodin kouluun. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Rinnekodin koulu on Lakistossa sijaitseva Espoon kaupungin erityiskoulu, joka antaa vaativan erityisen tuen opetusta oppivelvollisuusikäisille lapsille ja nuorille, joilla on kehitysvammaisuuteen liittyviä käyttäytymisen tai hoidon haasteita. Tavoitteena on oppilaan kasvun, kehityksen, oppimisen ja oppivelvollisuuden turvaaminen niin, että oppilas voi Rinnekodin koulun jälkeen jatkaa koulunkäyntiään, siirtyä jatko-opintoihin tai mahdollisuuksien mukaan itsenäiseen elämään. Opetusta toteutetaan toiminta-alueittaisen opetussuunnitelman mukaan pienryhmissä opettajan ja avustajien yhteistyönä.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Erityiskoulunkäyntiavustajan työtehtävät erityiskoulussa, jossa oppilailla on kehitysvamman lisäksi hoitoa tarvitsevia lisävammoja ja käyttäytymisen pulmia ja aggressiivisuutta:

Pääsääntöisesti oppilaita opetetaan koulussa toiminta-alueittain annettavan opetuksen opetussuunnitelmalla, mutta osalle oppilaista annetaan oppiaineittain annettavan opetuksen opetussuunnitelmalla opetusta. Lisäksi oppilailla on ajoittain hyvin yksilöllisiä opetusratkaisuja. Oppilaita on kaikilta perusopetuksen luokka-asteilta. Työtehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi sekä vaihtoehtoisten kommunikointikeinojen tuntemus.

Edellytämme hyviä tiimityötaitoja ja rakentavaa suhtautumista työyhteisöön. Edellytämme työntekijältä joustavuutta, esimerkiksi joustavaa siirtymistä oppilasryhmästä toiseen oppilaiden tarpeiden mukaisesti. Kokemus kehitysvammaisten parissa tehtävästä työstä luetaan eduksi, mutta ennen kaikkea tärkeää on halu ymmärtää oppilasta ja olla ”hänen puolellaan”.

Koulussa ulkoillaan, urheillaan ja uidaan, joten työntekijän on tärkeää pystyä avustamaan oppilaita näissä asioissa. Työ sisältää paljon arkisissa asioissa, kuten pukemisessa, ruokailussa, vessa-asioissa, auttamista ja ohjaamista sekä myös tiskaamista, jälkien siistimistä ja oppilaiden opetusvälineistä ja apuvälineistä huolehtimista, joten toivomme työntekijältä järjestelmällisyyttä, tunnollisuutta ja ahkeruutta.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on terveydenhuoltoalan koulutus ja aiempaan työkokemusta alalta
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia erityiskoulunkäyntiavustajana turvallisena ja vastuullisena aikuisena
– Sinulla on aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Sinulla on läsnä oleva ja empaattinen työote
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-30.5.2020
– Työaika erityiskoulunkäyntiavustajalla 30 t/vko
– Palkka 30 t/vk: Pätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 1671,92€/kk, epäpätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 1567,42 €/kk
– Työskentelet Espoossa Rinnekodin koulussa osoitteessa Rinnekodintie 8, 02980 Espoo.

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.