Erityiskoulunkäyntiavustaja – Niittykummun koulu

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme viittä erityiskoulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Niittykummun kouluun autisminkirjon luokkiin sekä aamu- ja iltapäivähoitoon. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Niittykummun koulu on Etelä-Espoon vanhin alakoulu, joka on varustettu tämän päivän esitystekniikalla. Koulu on monimuotoinen alakoulu, jossa on noin 400 oppilasta.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät autismiopetuksessa: Koulupäivän aikana avustaja tukee ja ohjaa oppilaiden opiskelua. Työ sisältää myös aamu- ja iltapäivähoitoon osallistumista. Työajat vaihtelevat 7.00-17.00 välillä. Työtehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi sekä vaihtoehtoisten kommunikointikeinojen tuntemus.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on terveydenhuoltoalan koulutus ja aiempaan työkokemusta alalta
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia erityiskoulunkäyntiavustajana turvallisena ja vastuullisena aikuisena
– Sinulla on aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Sinulla on läsnä oleva ja empaattinen työote
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-29.5.2020
– Työaika erityiskoulunkäyntiavustajalla 21 t/vko
– Palkka 21 t/vk pätevä 1170,25 €/kk, epäpätevä 1097,11 €/kk
– Työskentelet Espoossa Niittykummun koulussa osoitteessa Niittyportti 3, 02200 Espoo

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.