Erityiskoulunkäyntiavustaja – Kilonpuiston koulu

Haku päättyy 28.7.2019

Haluatko ihmisläheisen työn, jossa voit auttaa ja tukea oppilaiden kouluarkea? Me Seuressa haemme joukkoomme kolmea erityiskoulunkäyntiavustajaa ensi lukuvuodeksi Kilonpuiston kouluun autismi- ja kehitysvammaryhmiin. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä ja haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä oppilaan kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Kilonpuiston koulu on yhtenäinen peruskoulu, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Leppävaaraa. Koulussa opiskelee noin 700 oppilasta luokka-asteilla esi-9. Ala- ja yläkoulun luonteva yhteistyö tarjoaa kaikille turvallisen oppimisympäristön ja yhtenäisen koulupolun. Yleisopetuksen luokkien ohella koulussa on myös kaksikielisen (englanti) opetuksen luokat 1-9. Opetuksen tavoitteena on toiminnallinen kaksikielisyys sekä suomen että englannin kielellä. Koulussa on myös 7 erityisopetuksen pienryhmää autisminkirjon opetusluokkia.

Koulun painotusalueena on ilmaisutaito, jota toteutetaan eri menetelmin useissa oppiaineissa. Yläkoulussa on myös erillinen ilmaisutaitoluokka, jonne kaikki espoolaiset kuudesluokkalaiset voivat hakea. Luokan opintoihin sisältyy monipuolista ilmaisutaidon opiskelua koko yläkoulun ajan.
Oppilaita kannustetaan hyvään käyttäytymiseen sekä rohkaistaan löytämään omat vahvuutensa ja ilmaisutaidolliset kykynsä.

Tutustu lisää kohteeseen:

klikkaa tästä!

Erityiskoulunkäyntiavustajan tehtävät autismiopetuksessa: Koulupäivän aikana avustaja tukee ja ohjaa oppilaiden opiskelua. Työ sisältää myös aamu- ja iltapäivähoitoon osallistumista. Työajat vaihtelevat 7.00-17.00 välillä. Työtehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi sekä vaihtoehtoisten kommunikointikeinojen tuntemus.

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä vielä tiivistettynä se, mitä etsimme:
– Sinulla on terveydenhuoltoalan koulutus ja aiempaan työkokemusta alalta
– Sinulla on kykyä ja varmuutta toimia erityiskoulunkäyntiavustajana turvallisena ja vastuullisena aikuisena
– Sinulla on aitoa kiinnostusta autististen ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa työskentelyyn
– Sinulla on läsnä oleva ja empaattinen työote
– Sinulla on työtehtävän hoitamiseen riittävä suomen kielen taito

Tässä vielä työsuhteet pähkinänkuoressa:
– Työsuhteet ovat määräaikaisia: 7.8.2019.-29.5.2020
– Työaika kahdella erityiskoulunkäyntiavustajalla 38,75 t/vko ja yhdellä 30 t/vko
– Palkka 38,75t/vk: Pätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 2159,54 €/kk, epäpätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 2024,57 €/kk
-Palkka 30 t/vk: Pätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 1671,92€/kk, epäpätevä erityiskoulunkäyntiavustaja 1567,42 €/kk
– Työskentelet Espoossa Kilonpuiston koulussa osoitteessa Kilonpuisto 5, 02610 Espoo

Työhakemuksen voit lähettää meille tästä alta. Arvostamme, että täytät hakemuksesi huolellisesti. Haluamme erityisesti kuulla, mikä motivoi sinua tässä tehtävässä ja miksi meidän tulisi valita juuri sinut. Hakuaika päättyy 28.7.2019. Tehtävät täytetään heti, kun sopivat henkilöt ovat löytyneet.

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

Seure Henkilöstöpalvelut on pääkaupunkiseudun kaupunkien, Keski-Uudenmaan Sote-kuntayhtymän ja HUS:n yhteinen henkilöstöpalveluyhtiö. Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia ja meitä seurelaisia
työskentelee päivittäin yli 2 000 sairaaloissa, kouluissa ja päiväkodeissa. Hallintohenkilöstössämme Seuren konttorilla Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä lähes 200 seurelaista. Seure Henkilöstöpalvelut Oy toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.