Introduktion till arbete i daghem

Ansökningstiden går ut 29.9.2019

Hej! Är du intresserad av ett meningsfullt jobb i daghem men du har inte tidigare erfarenhet av motsvarande jobb? Vill du vara med och jobba för barnens bästa och erbjuda barnen en trygg famn och bemöta dem med omsorg under dagisdagen? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi på Seure söker nu flera barnskötare till svenskspråkiga daghem i Helsingfors för verksamhetsåret 2019-2020 och nu erbjuder vi dig möjligheten att delta i vår introduktion och hitta ett givande och meningsfullt jobb!

Introduktionen innefattar teori, praktikdagar på ett daghem samt ett utvärderingssamtal (sammanlagt 2-3 dagar). Efter introduktionen erbjuder vi dig jobb i ett eller flera daghem för verksamhetsåret 2019-2020. Du kan jobba som inhoppare enligt din egen tidtabell, eller i en längre visstidsanställing – du väljer själv!

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du är ansvarsfull och pålitlig
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– Du strävar att skapa en positiv atmosfär i din omgivning
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Introduktion och arbetet som barnskötare i ett nötskal:
. Introduktionen innefattar teori, praktikdagar på ett daghem och ett utvärderingssamtal
– Efter introduktionen får du börja jobba i ett eller flera daghem i Helsingfors, Esbo och/eller Vanda
– Lönen för en obehörig barskötare är 12,14 € i timmen eller 2035,63€ i månaden

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt. Vi väntar på din ansökan!

Har du frågor angående introduktionen eller arbetet som barnskötare? Var gärna i kontakt med oss på adressen rekrytointi@seure.fi. Vi väntar på din ansökan!