Barnskötare – Daghemmet Tärnan och Kvarnberget, Drumsö

Ansökningstiden går ut 28.7.2019

Hej!

Är du intresserad av att jobba med ett meningsfullt jobb på daghem där behovet är som störst? Vill du vara med och göra barnens dagar roliga, lärorika och trygga? Vill du jobba med olika ålders barn på Drumsö i en naturskön miljö med goda trafikförbindelser? Om du svarade ja, så är det troligen just dig vi söker!

Vi här på Seure söker nu barnskötare till daghemmet Tärnan och Kvarnberget för verksamhetsåret 2019-2020. Båda daghemmen är belägna på Drumsö, i Helsingfors. Du har arbete varje dag (må-fre) och jobbar som reservperson i daghemmet. Du får fokusera på det allra viktigaste, nämligen på barnen och deras dagliga vård och omsorg. Samtidigt får du utveckla dig själv i olika arbetsmiljöer och barngrupper, såväl med småbarn som med förskolebarn. Som reservperson har du en viktig roll för att trygga daghemmets vardag!

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:
– Du har lämplig utbildning (t.ex. närvårdare eller barnledare) och/eller tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter
– Du har förmåga att leda en barngrupp och fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Du jobbar som barnskötare (reservperson) i de olika grupperna på daghemmet Tärnan och Kvarnberget
– Arbetet är heltid, 38,75 timmar i veckan
– Lönen för en behörig barnskötare är 2245,91€/mån och för en obehörig barnskötare 2035,63€/mån. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Jobbet börjar 13.8.2019 och tar slut 15.5.2020
– Vi erbjuder olika arbetsförmåner
– Den som anställs skall visa upp ett giltigt straffregisterutdrag
– Ansökningen upphör när vi hittat lämpliga personer

Adressen till daghemmen hittar du här:
Daghemmet Kvarnberget: Storsvängen 5, 00200 Helsingfors
Daghemmet Tärnan: Sjöallén 7, 00200 Helsingfors

Har du planer på att hålla ett mellanår? Räcker din erfarenhet? Vad ingår i arbetet som reservperson? Vi svarar gärna på dina frågor på adressen rekrytointi@seure.fi

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post.
Vi väntar på din ansökan!