Barnskötare inom småbarnspedagogik- Daghemmet Killingen

Ansökningstiden går ut 8.9.2019

Hej! Är du en glad och barnkär person som vill jobba med barn? Vill du med din insats, vara med och trygga barnens vardag och genom din positiva attityd sprida glädje bland både vuxna och barn? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi här på Seure söker nu en barnskötare till daghemmet Killingen i Helsingfors. Daghemmet befinner sig i Hertonäs, bara några hundra meter från metrostationen. Här hittar du även kollegor och barn, som bara väntar att få träffa dig och stifta närmare bekantskap.

Läs mer om daghemmet här: klicka här!

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:

– Du har lämplig utbildning (t.ex. närvårdare eller barnledare) och/eller tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter (t.ex. jobb på daghem eller genom fritidsintressen)
– Du har förmåga att leda en barngrupp och fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Varaktighet 26.8.2019 – 29.5.2020
– Arbetstiden är 38,75 t/veckan
– Lönen för en behörig barnskötare är 2 138,96 €/mån och för en obehörig 1 938,69 €/mån
– Daghemmets adress är Båtsviksporten 3, 00810 Helsingfors
– Ett giltigt straffregisterutdrag i anställning över tre månader

Har du planer på att hålla ett mellanår? Räcker din erfarenhet? Vi svarar gärna på dina frågor på adressen rekrytointi@seure.fi

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi om du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Vi väntar på din ansökan!

Ansökningstiden upphör när vi hittat en lämplig person.

Seure är ett bemannings- och rekryteringsbolag som är samägt av huvudstadsregionens städer, Mellersta Nylands sote samt HUS. Vi erbjuder flexibla arbetsmöjligheter i sjukhus, skolor och daghem och över 2000 personer arbetar via oss varje dag. Seure Henkilöstöpalvelut Oy följer principerna för en rökfri arbetsplats.