Barnskötare – Daghemmet Fenix

Ansökningstiden går ut 26.7.2019

Hej!

Letar du efter ett viktigt och meningsfullt arbete för resten av sommaren och början av hösten? Vill du jobba med små barn och göra deras dagar roliga, lärorika och trygga? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi här på Seure söker nu en barnskötare till daghemmet Fenix, i Kottby, Helsingfors. Du får fokusera på det allra viktigaste, nämligen på barnen och deras dagliga vård och omsorg.

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:
– Du har lämplig utbildning (t.ex. närvårdare eller barnledare) och/eller tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter
– Du har förmåga att leda en barngrupp och fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Du jobbar som barnskötare på daghemmet Fenix
– Arbetet är deltid, 29 timmar i veckan
– Lönen för en behörig barnskötare är 1600,80€/mån och för en obehörig barnskötare 1450,92€/mån. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Jobbet börjar 15.7.2019 och tar slut 30.9.2019
– Ansökningen upphör när vi hittat en lämplig person

Är du ledig under sommaren och början av hösten? Räcker din erfarenhet till? Vi svarar gärna på dina frågor på adressen rekrytointi@seure.fi

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post.

Vi väntar på din ansökan!