Barnskötare – Daghemmet Axel

Ansökningstiden går ut 31.7.2019

Hej!

Är du intresserad av ett meningsfullt jobb? Vill du vara med och göra barnens dagar roliga, lärorika och trygga? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Seure söker en barnskötare till vår kund daghemmet Axel. Din arbetsgivare är Helsingfors stad. Daghemmet Axel är beläget i Femkanten, med mycket bra trafikförbindelser, både med buss och spårvagn. I daghemmet finns 3 barngrupper i olika åldrar. Vi erbjuder dig trevliga kollegor, möjlighet till kompetensutveckling och arbetshandlening.

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom du får en omfattande introduktion i arbetet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:

– Du kan gärna ha en lämplig utbildning (t.ex. närvårdare eller barnledare) och/eller tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter
– Vi beaktar också sökanden utan erfarenhet som har ett starkt intresse av branschen
– Du har förmåga eller intresse att leda en barngrupp och fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du är ivrig, motiverad och samarbetsvillig
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:

– Du jobbar som barnskötare på daghemmet Axel
– Jobbet börjar 29.7.2019/enligt överenskommelse och tar slut 29.5.2020
– Arbetet är heltid, 38,75 timmar i veckan. Arbetsturerna är mellan kl 6.30-17.30.
– Lönen för en behörig barnskötare är 2149,49€/mån
– Daghemmets adress är Sjömansgatan 12, 00150 Helsingfors
– Möjlighet till tjänstebostad
– Den som anställs skall visa upp ett giltigt straffregisterutdrag

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi om du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Var gärna i kontakt med oss om du har frågor gällande arbetet. Du når oss på adressen rekrytointi@seure.fi. Vi väntar på din ansökan!

Ansökningstiden upphör när vi hittar en lämplig person.