Barnskötare inom småbarnspedagogik – Daghemmet Ågeli

Ansökningstiden går ut 8.9.2019

Hej!

Vill du vara med och göra barnens dagar roliga, lärorika och trygga? Vill du erbjua en trygg famn åt 1-3 åriga barn? Vill du ha ett meningsfullt arbete? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi här på Seure söker nu en barnskötare till daghemmet Ågeli, i Åggelby, Helsingfors. Du jobbar i gruppen med 1-3 åringar. Du får fokusera på det allra viktigaste, nämligen på barnen och deras dagliga vård och omsorg.

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:
– Du har lämplig utbildning (t.ex. närvårdare eller barnledare) och/eller tidigare erfarenhet av motsvarande uppgifter
– Du har förmåga att leda en barngrupp och fungera som en trygg och ansvarig vuxen
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Du jobbar som barnskötare på daghemmet Ågeli
– Arbetet är heltid, 38,75 timmar i veckan
– Lönen för en behörig barnskötare är 2138,96€/mån och för en obehörig barnskötare 1938,69/mån. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Jobbet börjar 2.9.2019 och tar slut 29.5.2020
– Vi erbjuder olika arbetsförmåner
– Den som anställs skall visa upp ett giltigt straffregisterutdrag
– Ansökningen upphör när vi hittat lämpliga personer

Har du planer på att hålla ett mellanår? Räcker din erfarenhet? Vi svarar gärna på dina frågor på adressen rekrytointi@seure.fi

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Vi väntar på din ansökan!