Assistent – Åshöjdens förskola

Ansökningstiden går ut 14.7.2019

Hej!

Är du intresserad av att jobba i förskola? Vill du vara med och göra barnens dagar roliga, lärorika och trygga? Vill du ha ett meningsfullt arbete? Om du svarade ja, så är du troligen just den person vi söker!

Vi här på Seure söker nu en assistent till Åshöjdens förskola i Helsingfors. Förskolan är centralt belägen i en gemytlig och naturskön miljö på gångavstånd från Sörnäs metrostation. Hit tar du dig smidigt med både metro och buss. Ansökningstiden går ut när vi hittar en lämplig person till jobbet.

Du kan läsa mera om förskolan här: klicka här!

Din situation och bakgrund kan vara varierande. Du kan ha en lång erfarenhet av arbetet och längtar nu efter nya utmaningar eller kanske är du en studerande som vill få arbetserfarenhet under studietiden. Du kan också genom dina fritidsintressen (t.ex. tränarjobb, scout- eller klubbledare) ha jobbat med barn och är nu motiverad att arbeta på daghem. Vi uppmuntrar också dig, som inte har tidigare erfarenhet men ett brinnande intresse, att söka till oss, eftersom vi kan erbjuda dig introduktion till jobbet.

Blev du intresserad? Fint! Här kan du ännu läsa om vad vi önskar av dig:
– Du har lämplig utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta med barn
– Du har en positiv inställning och gillar nya utmaningar
– Du möter människor i din omgivning med respekt och empati
– I arbetsgemenskapen tar du en aktiv roll och du strävar att skapa en positiv atmosfär
– Du har tillräckliga kunskaper i det svenska språket

Här kan du ännu läsa om arbetet i ett nötskal:
– Du jobbar som assistent på Åshöjdens förskola i Helsingfors
– Arbetet är heltid, 38,75 timmar i veckan
– Lönen för en behörig assistent är 1970,12€/mån och för en obehörig assistent 1830,95€/mån. På grundlönen betalas eventuella tillägg
– Jobbet börjar 5.8.2019 och tar slut 29.5.2020
– Vi erbjuder olika arbetsförmåner
– Den som anställs skall visa upp ett giltigt straffregisterutdrag
– Ansökningen upphör när vi hittat lämpliga personer
– Adressen till Åshöjdens förskola är Göksgränd 3b B, 00500 Helsingfors

Planerar du hålla ett mellanår? Vad ingår egentligen i arbetet som assistent på daghem? Räcker din erfarenhet? Vi svarar gärna på dina frågor på adressen rekrytointi@seure.fi

Du kan fylla i din ansökan här nedan. Vi vill lära känna just dig och därför uppskattar vi att du fyller i din ansökan noggrant och berättar vad som motiverar dig i just detta jobb. Efter att du fyllt i din ansökan, så kontaktar vi dig så fort som möjligt per telefon eller e-post. Vi väntar på din ansökan!