Valitse tapasi työskennellä

Työskentele vuokratyösuhteessa Seuren työntekijänä tai hae kauttamme mielenkiintoisiin tehtäviin asiakkaillemme. Vuokratyössä Seure toimii työnantajanasi. Valitset itse, missä ja milloin haluat työskennellä. Tarjolla on eripituisia työsuhteita osa- ja kokoaikaisesti alkaen yhden työvuoron mittaisista keikoista. Voit myös hakea työtä kauttamme – me hoidamme rekrytoinnin ja asiakkaastamme tulee työnantajasi.

Isoimmat toimialamme ovat sosiaali ja terveys, varhaiskasvatus, opetus ja palvelualat. Yleisimpiä tehtäviä ovat lähihoitaja, sairaanhoitaja, lastenhoitaja, koulunkäyntiavustaja, kokki, ruokapalvelutyöntekijä sekä laitoshuoltaja. Seurelaiset työskentelevät muun muassa sairaaloissa, terveysasemilla, päiväkodeissa, palvelutaloissa, kotihoidossa sekä kouluissa. Tutustu Seureen katsomalla lyhyt video meistä!

Rekrytoimme uusia osaajia läpi vuoden, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Joulun ja kesän tienoilla kouluissa ja päiväkodeissa vietetään lomaa, mikä näkyy Seuressa vähäisenä keikkatyötarjontana varhaiskasvatuksessa ja opetuksessa sekä osin myös palvelualoilla. Kesäisin rekrytoimme muun muassa koulunkäyntiavustajia tulevan lukuvuoden mittaisiin työsuhteisiin. Syksyn lähestyessä haemme jälleen osaajia myös keikkatyöhön. Sosiaali- ja terveydenhuoltoon rekrytoimme työntekijöitä niin keikkatyöhön kuin määräaikaisiin työsuhteisiin ympäri vuoden. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja hae!

Vuoden 2017 työntekijäkyselyssä 9/10 suosittelisi Seurea ystävälle tai kollegalle!