Sijaisopettajapalvelulla luotettava sijainen nopeasti

Seure tarjoaa sijaisopettajapalvelua Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Sijaisopettajapalvelu tekee sijaisen hankkimisesta kouluille helpompaa ja palvelun kautta sijaisia on tarjolla laajemmasta poolista. Seuren sijaisopettajapalvelun kautta työskentely antaa myös sijaisopettajille mahdollisuuden varata työvuoroja ketterästi ja työskennellä halutessaan useissa eri kouluissa.

Miten sijaisopettajapalvelu toimii?

Sijaisopettajapalvelussa Seure vastaa uusien sijaisten rekrytoinnista ja perehdyttämisestä. Saapuva sijainen on aina työhaastateltu ja hänen todistuksensa on tarkistettu. Rekrytoimme jatkuvasti uusia sijaisopettajia kasvattaaksemme sijaispoolin kokoa ja vastataksemme paremmin koulujen sijaistarpeisiin.

Sijaispalvelussa koulu tilaa sijaisen esimerkiksi edellisenä päivänä tai samana aamuna Keikkanetti-järjestelmästä, soittamalla tai tekstiviestillä. Työvuoro tulee tarjolle sijaisuuteen sopivalle sijaisopettajille, ja sijainen varaa vuoron omasta Keikkanetti-palvelustaan vaikkapa suoraan puhelimestaan. Työvuoron jälkeen koululla on mahdollisuus antaa sijaisesta palautetta ja lisätä sijainen koulun omaan sijaisopettajapooliin, jolloin tuttu hyvä sijainen on helppo varata uudestaan.

Sijaisopettajapalvelulla koulut saavat sijaisia luotettavasti, helposti ja nopeasti

  • Sijaisemme ovat luotettavia, koska haastattelemme ja tarkistamme jokaisen sijaisen sopivuuden tehtävään.
  • Palvelusta sijaisen saa varmasti, koska Seuren laaja sijaispooli on käytössä koulun omien tuttujen sijaisten lisäksi.
  • Palvelu on helppo, koska tilauksen voi tehdä mobiilisti ja nopeasti. Koulun ei tarvitse käyttää aikaa sijaisten hakemiseen. Tilaus riittää, Seure hoitaa sijaishaun.

Sijaisopettajapalvelu on rekrytointi- ja työvuorojen varauspalvelu. Sijaisopettajat ovat siis työsuhteessa kouluun.

Hae töihin sijaisopettajaksi Seuren sijaisopettajapalveluun!

Me Seuressa haemme säännöllisesti pääkaupunkiseudun kouluihin sijaisia luokanopettajan, aineenopettajan ja erityisopettajan tehtäviin. Seurelaisia yhdistää halu tehdä merkityksellistä työtä. Haluamme olla luomassa hyviä edellytyksiä lapsen kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle lukuvuoden jokaisena päivänä.

Keikkailevana sijaisopettajana pääset työskentelemään eri kouluissa ja valitsemillasi alueilla. Samalla saat kehittää omaa osaamistasi vaihtuvissa työympäristöissä ja oppilasryhmissä.

Tarjoamme työtä yhden tai kahden päivän mittaisista keikkatöistä aina viikkojen pituisiin pitkiin sijaisuuksiin. Keikkatyötä voit tehdä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Keikkatarjontamme on esillä sähköisessä Keikkanetti- järjestelmässämme, josta voit näppärästi poimia omaan aikatauluusi sopivat työvuorot.

Sijaisopettajahauista ilmoitamme Seuren avoimissa työpaikoissa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Kaarina Liimatainen
Myyntipäällikkö
kaarina.liimatainen@seure.fi
040 705 5843