Seuren perehdytykset tarjoavat uusia työmahdollisuuksia

Uudella alalla tai uudessa työpaikassa menestymiseen tarvitaan oikeaa osaamista, soveltuvuutta ja motivaatiota. Työn aloitus on usein haastavin kohta: Mitä tässä työssä ja tällä työpaikalla tehtäviin tarkalleen kuuluu? Työn aloituksen onnistumisessa auttaa käytännön perehdytys.

Seure tarjoaa perehdytyksiä erilaisiin työtehtäviin. Perehdytykset eivät ole ammattiin valmistavaa koulutusta, vaan perehdytyksen kautta henkilö tutustuu Seuren työtehtävään ja saa valmiudet toimia keikkatyöntekijänä.

Seuren perehdytys sisältää lähiopetuspäiviä, harjoittelupäiviä työkohteissa sekä palautekeskustelun. Perehdytys toimii myös työnhakuprosessina. Perehdytyksen aikana arvioimme henkilön valmiuksia tehtävään ja varmistamme, että usein vaihtelevan keikkatyön tekeminen sujuu.

Laajenna alaasi ja löydä uusia työtehtäviä

Kaikki Seuren työtehtävät eivät vaadi ammattitutkintoa, vaan alan työkokemus ja soveltuvuus alalle riittää.

Perehdytysten kautta voi myös hakea uusiin tehtäviin silloin, jos henkilö on alalle pätevä, mutta uuden alan työkokemusta ei ole vielä kertynyt. Seure järjestää esimerkiksi perehdytyksiä kotihoidon työhön lähihoitajille.

Perehdytyksiin haetaan samalla tavalla kuin avoimiin työpaikkoihin. Asettamalla Seuren Työpaikkavahdin varmistat, että saat tiedon uusista perehdytyshauista.

Perehdytys lastenhoitotyöhön

Onko sinulla toiveena tehdä merkityksellistä työtä lasten parissa? Jos työskentely lastenhoitajana kiinnostaa ja olet hyvin motivoitunut, mutta sinulla ei ole aiempaa kokemusta lastenhoitajan työstä päiväkodissa, voit hakea mukaan Seuren lastenhoitotyön perehdytykseen. Lastenhoitotyön perehdytys sisältää lähiopetuspäiviä ja harjoittelupäiviä päiväkodissa.

Perehdytyksen jälkeen sinun on mahdollista työskennellä kauttamme päiväkodeissa lastenhoitajana Vantaan, Espoon ja Helsingin kaupunkien päiväkodeissa. Perehdytyshaut löydät Avoimista työpaikoista.

Perehdytys lastenhoitotyöhön kestää noin neljä päivää.

Perehdytykset keittiö- ja siivousaloille

Keittiö- ja siivousaloilla järjestetään perehdytyksiä, joiden tarkoituksena on syventää alakohtaista osaamista ja ammattitaitoa. Perehdytys sopii parhaiten henkilöille, joilla on jo hygieniapassi, aiempaa kokemusta keittiö- ja siivoustehtävistä, sekä valmius itsenäiseen työskentelyyn.

Perehdytyksen jälkeen voit työskennellä Seuren kautta esimerkiksi ruokapalvelutyöntekijän, astiahuoltajan tai yhdistelmätyöntekijän työtehtävissä.

Osa keittiö- ja siivousalojen perehdytyksistä on suunnattu Seuren nykyisille työntekijöille ja osa tulee hakuun Avoimiin työpaikkoihin.

Perehdytykset keittiötyöhön ja siivoustyöhön kestävät yhdestä viiteen päivään.

Kotihoidon perehdytykset lähihoitajille

Kotihoidosta kiinnostuneiden lähihoitajien on myös mahdollista osallistua kotihoidon perehdytyksiin. Perehdytyksessä tutustut työhön työskentelemällä kotihoidon työntekijän työparina.

Parhaat edellytykset perehdytykselle antaa soveltuva työkokemus perusterveydenhuollosta, esimerkiksi vanhustyöstä tai sairaalan vuodeosastolta, sekä aito kiinnostus työskennellä kotihoidossa. Perehdytykseen edellytämme lähihoitajan tutkintoa sekä Valviran JulkiTerhikki- ja JulkiSuosikki -rekisteröintiä.

Osa kotihoidon perehdytyksistä on suunnattu Seuren nykyisille työntekijöille ja osa tulee hakuun Avoimiin työpaikkoihin.