Määräaikainen sairaanhoitaja Hangon kotihoitoon

Tervetuloa töihin mukavaan ja kannustavaan työyhteisöön kauniiseen Hankoon!

Hakuaika 08.10.2024 – 31.10.2024 Määräaikainen Sosiaali- ja terveydenhuolto Hanko

Etsimme valmistunutta ja lääkehoidon osaavaa sairaanhoitajaa Hangon kotihoitoon. Tarjolla on neljän kuukauden mittainen sijaisuus, jonka voimme myös tarvittaessa räätälöidä ajoittumisen sekä työtuntien osalta juuri sinulle sopivaksi.

Hangon kotihoidossa sairaanhoitajana osallistut työvuoroihin yhdessä koko muun tiimin kanssa, työvuorot painottuvatkin pääasiassa arkipäiviin. Toivomme, että sinulla on ajokortti, vaikka osa käynneistä onnistuukin myös polkupyörällä. Lääkehoito-osaaminen on keskeisessä osassa, minkä odotammekin sinulta voimassaolevia LOVe-suorituksia.

Ensisijainen työskentelykieli kohteessa on suomi, osa asiakkaista ovat ruotsinkielisiä. Emme edellytä ruotsin kielen osaamista, mutta siitä on työssä ehdottomasti etua!

Voit sitoutua määräaikaiseen työsuhteeseen aina tammikuun loppuun saakka tai sopia juuri sinun tilanteeseesi sopivasta lyhyemmästä työsuhteesta. Huomioimme mahdollisuuksien mukaan myös toiveet osa-aikaisesta työstä. 

Työsuhteen tiedot pähkinänkuoressa:


Työn kesto: heti – 31.1.2025 tai sovitusti, työsuhteen minimikesto 1 kk 

Viikkotyöaika: 38,25 tuntia, osa-aikatyö sovittavissa 

Palkka sijoittuu välille 3327,90 – 3660,69 €/kk

Kuukausipalkan lisäksi maksamme mahdolliset Tes:n (Avaintes) mukaiset vuorotyölisät. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut käyttöösi, kuten työterveyshuollon sekä kulttuuri- ja liikuntaedun (E-passi flex) yli 3kk kestävissä työsuhteissa.

Voit lukea lisää palkkauksestamme täältä.

 


Tässä vielä, mitä toivomme sinulta:

  • Valviran rekisteröinti
  • aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Voimassaolevat LOVe-suoritukset: LOP, rokotusosio, KIPU1 ja KIPU2
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävä suomen kielen taito ja mielellään valmius 
  • Ajokortti
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiltä tuberkuloosiselvitystä (tartuntatautilaki § 55) ja riittävää rokotesuojaa (tartuntatautilaki § 48)

Kiinnostuitko? Hienoa!

Täytä nopea hakulomake ja kerro meille osaamisestasi sekä miksi sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään! Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Suosittelemme liittämään CV:n hakulomakkeen loppuun. Voit myös toimittaa meille valmiiksi esimerkiksi tuoreimman työtodistuksesi tai kuvat lääkehoitoluvastasi.

Jos sinulla herää kysyttävää hakuvaiheessa, soita meille numeroon
09 329 73300 ma-to klo 10-12.

Hakemustasi odottaen,

Elina ja muut Seuren rekrytoijat


Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.

Tee hakemus, uusi työ odottaa sinua.