Koulunkäynninohjaajia keikkatöihin peruskouluihin

Etsitkö elämääsi sopivia työkuvioita? Lue lisää ja hae!

Hakuaika 18.10.2024 – 15.11.2024 Keikkatyö Opetus Helsinki Vantaa

Oletko ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja rohkea? 

Onko ajoittain haastava, mutta erittäin palkitseva työ koulumaailmassa lähellä sydäntäsi? 

Etsimme uusia Seurelaisia koulunkäynninohjaajan tehtäviin etenkin Vantaan ja Helsingin alueille!

Koulunkäynninohjaajana työskentelet vaihtuvissa ja monipuolisissa kouluympäristöissä, ja pääset antamaan työpanoksesi juuri niissä ryhmissä, joissa kyseisenä päivänä on suurin tarve. Haemme nyt erityisesti työntekijöitä, jotka ovat valmiita keikalle lähtöön nopealla aikataululla Vantaan ja Helsingin alueilla! 

Koulunkäynninohjaajan tehtävänkuva on laaja-alainen ja määräytyy aina luokan ja oppilaiden erityistarpeiden mukaan. Koulunkäynninohjaaja työskentelee yleisopetuksessa ryhmäavustajana, erityisopetuksen pienryhmissä tai integroitujen, erityistä tukea tarvitsevien oppilaiden henkilökohtaisena avustajana. Lisäksi koulunkäynninohjaaja voi työskennellä myös kehitysvammaisten tai autisminkirjoon kuuluvien oppilaiden avustajana tai koulun aamu- ja iltapäivätoiminnassa.

Keikkailevana koulunkäynninohjaajana saat keskittyä siihen kaikista tärkeimpään; tukea tarvitseviin oppilaisiin ja heidän koulupäivänsä ohjaamiseen ja tukemiseen!

 

“Koulunkäynninohjaajan työ sopii ihmiselle, jolla on kärsivällisyyttä sekä halua ja luovuutta auttaa lapsia oppimaan.” Venla, koulunkäynninohjaaja

Tutustuthan koulunkäynninohjaajan tehtävään tarkemmin tästä. Oheisen linkin kautta pääset myös katsomaan videolta, mitä Venla kertoo työstään koulunkäynninohjaajana.

 

Tarjoamme sinulle:

  • Vapautta työskennellä sinulle sopivaan tahtiin.
  • Mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa työkohteissamme –  tällä hetkellä työvuorotarpeet ovat Vantaalla ja Helsingissä
  • Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin noin klo 7-17 välille.

    • Huomioithan, että yksittäisiä työvuoroja tulee eniten tarjolle edellisenä iltapäivänä sekä aikaisin saman päivän aamuna. Tämä edellyttää keikkailijalta valmiutta lähteä keikalle nopeallakin aikataululla! 
  • Huolehdimme työnantajan velvollisuuksista ja palkanmaksusta, jotta sinä voit rauhassa keskittyä itse työhön.
  • Palkka sijoittuu välille 13,62- 14,03€/t. Lisäksi maksamme mahdolliset palkan lisät.
  • Kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoidat kätevästi OmaSeure-sovelluksen avulla älypuhelimellasi. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa sovelluskaupasta.

 

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvia opintoja tai koulutusta ja työtä tukevaa aikaisempaa kokemusta tai tietämystä erityisen tuen tarpeista
  • Valmiuksia lähteä töihin lyhyelläkin varoajalla
  • Työskentelyn aloittamista noin kahden viikon sisällä rekrytoinnista
  • Aitoa ja vahvaa kiinnostusta, osaamista ja motivaatiota erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten parissa työskentelyyn: Vuorot ja luokat vaihtelevat paljon ja koulunkäynninohjaajan tehtävissä voi tulla vastaan hyvinkin vaativan tuen tarpeisia oppilaita
  • Ennakkoluulotonta, avarakatseista ja kärsivällistä asennetta sekä oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata oppilaat ja työkaverit aina arvostavasti ja empaattisesti
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Lisäksi nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetun rikosrekisteriotteen.

Mikäli jokin asia mietityttää sinua tai sinulla herää kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä meihin! Soita numeroon 09 329 73300 ma-to klo 10-12 tai laita viestiä osoitteeseen rekrytointi@seure.fi. Vastailemme mielellämme kysymyksiisi. Huomioithan, että perusopetuksen työtarjontamme koskee lukukausien aikana työskentelyä. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Laitathan hakemustasi rohkeasti tulemaan, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!


Kiinnostuitko ja olet motivoitunut työskentelemään koulunkäynninohjaajan tehtävissä sekä autismi- ja kehitysvammaopetuksen luokissa, mutta koet, ettei sinulle vielä ole valmiuksia hakea suoraan tehtävään? Käythän kurkkaamassa auki olevan tutustumishakumme autismi- ja kehitysvammaopetukseen täältä: Tutustuminen autismi- ja kehitysvammaopetukseen, koulunkäynninohjaaja

Hakemustasi odottaen,

Seuren rekrytoijat

Töitä ihmisille, joilla on elämä.

Seure tarjoaa sinulle mielekkään tavan tehdä töitä. Voit keikkailla silloin kun haluat tai rakentaa elämääsi sopivan urapolun. Meillä sinä päätät työelämästäsi.